Özcan, Şampiyon Keşan Yıldızı'nı Tebrik Etti - Son Dakika
Güncel

Özcan, Şampiyon Keşan Yıldızı'nı Tebrik Etti

Özcan, Şampiyon Keşan Yıldızı\'nı Tebrik Etti

Edirne Küçük Kızlar Voleybol Ligi'nde şampiyon olan Keşan Yıldızıspor Kulübü oyuncuları 16 Mart 2014 Pazar günü Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından tebrik edildiler.

17.03.2014 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

16 Mart 2014 Pazar günü oynadıkları karşılaşmada Kırcasalih Madenspor'u 3-1 yenerek ligde oynadığı 8 maçı da kazanarak şampiyon oldu.

Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'da, 16 Mart 2014 Pazar günü saat 18.00'de Keşan Belediyesi Atatürk Spor Salonu'nda Keşan Yıldızıspor Kulübü'nün şampiyon Küçük Kız Takımı oyuncuları ve yöneticilerini kabul ederek, şampiyonluklarından dolayı kendilerini kutladı.

Özcan,yaptığı konuşmada takımı şampiyonluğundan dolayı kutlayarak "Sizler bu kupayı Keşan'a getirdiniz. Ben sizlere bir şey söyleyeceğim.Ne olur hayatınızda iddialı olun.Bu dünyada yaşıyoruz. Yüzlerce ülke var, yüzlerce millet var. Siz de bizim çocuklarımızsınız, Ne Alman sizden üstün ne Amerikalı sizden üstün bunu böyle düşünün.Böyle düşünün sonu gelir. Siz çok çalıştınız Edirne'nin de üstüne çıktınız. Bundan sonra sizlere ileriye dönük fırsatları da vermek de biz büyüklerin görevi. Ama hayatınızda bu söylediklerimi hiç unutmayın.Yolunuz açık olsun. Kupa için de çok teşekkür ederim. Emeğinize sağlık.Bu arada sizleri yetiştiren anne babalarınıza da çok teşekkür ederim" dedi.

Keşan Yıldızıspor Kulübü yöneticileri de takımlarına verdiği destekten dolayı Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan'a teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Özcan, Şampiyon Keşan Yıldızı'nı Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement