Özdağ, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi - Son Dakika
Politika

Özdağ, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi

Özdağ, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu\'nu Eleştirdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu; milletin değerleriyle dövüşerek siyaset yapılmaz. Gökyüzünü, denizleri vaat etseniz, bu millet sizin emellerinizi biliyor" dedi.

06.11.2015 14:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "Sayın Kılıçdaroğlu; milletin değerleriyle dövüşerek siyaset yapılmaz. Gökyüzünü, denizleri vaat etseniz, bu millet sizin emellerinizi biliyor" dedi.

Özdağ, 1 Kasım seçimleri sonrasında Manisa Milletvekilleri Recai Berber, Uğur Aydemir, Murat Baybatur ve İsmail Bilen ile birlikte Soma'ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Soma'da konuşan Özdağ, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Soma ziyaretinde konuşan Özdağ, 7 Haziran seçimlerine Ahmet Davutoğlu ile girdiklerini belirterek "Egemen güçler Türkiye'nin büyümesini istemedi. Taşeronlarıyla harekete geçti. Zaten hiç durmadılar. Bizim başımız hiç dertten kurtulmayacak. Taki büyük ölçekli devlet oluncaya kadar. 1 Kasım öncesi egemen güçler 7 Haziran'da yaptıkları hamleleri yapmak istediler ama millet iradesine tosladılar" dedi.

Konuşmasında seçim değerlendirmesi yapan ve muhalefete yüklenen Özdağ, şöyle konuştu:

"Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her başarının arkasında gözyaşı ve ter yaşı ve doğru strateji vardır. Bu seçim azmin, stratejinin, doğru söylemin tembelliğe karşı zaferidir. Muhalefet oturarak siyaset yapmak, seçim kazanmak istedi. Öyle iki üç miting yaparak seçim kazanılmaz Bahçeli, Sayın Kılıçdaroğlu; milletin değerleriyle dövüşerek siyaset yapılmaz. Gökyüzünü, denizleri vaad etseniz, bu millet sizin emellerinizi biliyor. Birde bizi biliyor; Menderes'i, Özal'ı, Erbakan'ı, Muhsin Yazıcıoğlu'nu, Recep Tayyip Erdoğan'ı biliyor."

Özdağ, "Durmak yok yola devam" diyeceklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bütün hamlelerimiz, yapmak istediklerimiz, yapamadıklarımız hepsini 2023'e kadar tamamlayacağız. Allah nasip ederse aziz milletimize hizmet edecek Menderes'le başlayan Türkiye'nin küçük ölçekli devlet oluşumunu orta ölçekli devlete çevirmek için gayretleri Recep Tayyip Erdoğan'la devam etti, şimdi Ahmet Davutoğlu ve sizle birlikte biz Türkiye'yi büyük ölçekli devlet yapacağız. Bu seçimin galibi parti olarak yok ama galibi millet."

Seçimde HDP'ye millet olarak mesaj verdiklerini anlatan Özdağ, sözlerine şöyle devam etti: "Milli bütünlük içinde siyaset yapın. Tek bayrak, tek vatan, tek devlet ve tek millete inanın. İnsan öldürmeyin. Allah'ın yarattığı en saygın mahlukat olan insana saygı duyun. Her fikre her ideolojiye, etnik yapıya mezhepsel yapıya saygı duyun. CHP ve MHP'ye de mesaj verdiniz, önünüze altın kase ile takdim edilen millet iradesinin tecellisi olan koalisyonu reddetmeyiz dedik. Reddettiler ve 1 Kasım'da millet dedi ki bunlar kaosa oynuyor be kaosa izin vermeyeceğim ve de millet iradesi tek başına iş başına ile olur. Ak Parti'yi bir daha iktidar yapacağım dedi ve yaptı." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Özdağ, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nu Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti
    20:22 Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Protokol Üyelerini Ziyaret Etti

    Foça Belediye Başkanı Saniye Bora Fıçı, Belediye Meclis Üyeleri Osman Yurtseven ve Ümran Göçen ile birlikte Foça protokol üyelerini makamlarında ziyaret etti. Başkan Fıçı, Foça'nın daha çok gelişmesi ve kalkınması için tüm kamu kurumlarıyla birlikte çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

  • TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Gürcistan Savunma Bakanı ile görüştü
    20:03 TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Akar, Gürcistan Savunma Bakanı ile görüştü

    Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, temaslarda bulunmak üzere Gürcistan'a geldi. Başkent Tiflis'te temaslarına başlayan Akar ve beraberindeki heyet, Gürcistan Savunma Bakanı İrakli Çikovani ile görüştü. Görüşmede, ülkeler arasındaki stratejik iş birliğinin önemi vurgulandı ve bölgesel güvenliğin güçlendirilmesine yönelik üçlü iş birliği hakkında konuşuldu.

  • Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu
    20:03 Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü MCBÜ Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'e 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu

    Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek'i ziyaret etti. Rektör Kibar, Başkan Zeyrek'e hayırlı olsun dileklerini iletti.

  • CHP Milletvekili Ağbaba, AKP'nin İsrail ile ticaretini eleştirdi
    20:02 CHP Milletvekili Ağbaba, AKP'nin İsrail ile ticaretini eleştirdi

    CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AKP'nin İsrail ile yaptığı ticareti eleştirerek, ikiyüzlülük olduğunu belirtti. AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin ise Ağbaba'ya yanıt vererek, İsrail'in çocukları öldürdüğünü ancak Ağbaba'nın İsrail'e değil AKP'ye kızdığını söyledi. CHP'nin grup önerisiyle İsrail ile yapılan ticaretin neden ve sonuçlarının araştırılması talep edildi.

  • Sancaktepe Belediyesi'nin şatafatlı makam katı tartışması
    20:01 Sancaktepe Belediyesi'nin şatafatlı makam katı tartışması

    31 Mart seçimlerinde AKP’den CHP’ye geçen Sancaktepe Belediyesi'nin, "şatafatlı makam'' katı tartışmasıyla gündeme gelen katı ve odaları görüntülendi. Belediyenin başkanlık katındaki 2 makam odasında, 2 adet lüks banyo, şark köşesi, davet salonu, yemek odalarının bulunduğu görüldü. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, “Devletin parasıyla, milletin parasıyla kendilerine saltanat düzeni kurmuşlar” dedi. Belediyenin 1 milyar 946 bin TL’lik borç durumu da belediye binasına asıldı.

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşüşe geçecek
    19:59 Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon yılın ikinci yarısından itibaren düşüşe geçecek

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, enflasyonla mücadeleye yönelik mesajlar vererek, yıllık enflasyonun senenin ikinci yarısından itibaren düşüşe geçeceğini söyledi. Ayrıca, enflasyonun ücretli kesimlerde yol açtığı sıkıntıları bildiklerini ve popülist adımlardan uzak duracaklarını belirtti.


Advertisement