Özdemir, 2013-2014 Sezonunu Değerlendirdi - Son Dakika
Yerel

Özdemir, 2013-2014 Sezonunu Değerlendirdi

Özdemir, 2013-2014 Sezonunu Değerlendirdi

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını kaydederek, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

17.07.2014 13:14  Güncelleme: 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, iyi bir sezonu geride bıraktıklarını kaydederek, yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Özdemir, sorunsuz bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, "Çok güzel bir sezon geçirdik. Dolu dolu bir sezon oldu. Bazı istemediğimiz hadiselerde yaşandı ama bunlar asgari düzeydeydi. Bu anlamda Malatya, sorunsuz iller arasında yer aldı" dedi.

Birçok branşta grup müsabakalarına ev sahipliği yaptıklarını dile getiren Özdemir, "Malatya'da geride kalan sezonda 800'ün üzerinde maç oynadık. Bu sezon yine Futsal Ligimizi yaptık. Yeşilyurt Belediyesi'nin desteğiyle Kiraz Festivali Futbol Turnuvamızı gerçekleştirdik. Bu bir ilkti ve turnuvaya birçok kulübümüz katıldı. Ayrıca salonlarımız basketboldan voleybola, tekvandodan boksa, masa tenisinden yüzmeye kadar birçok branşta çok güzel faaliyetler oldu. Bunun yanında birçok branşta grup müsabakalarına ev sahipliği yaptık" ifadelerini kullandı.

Özdemir, yeni yapılan tesislerle birlikte, Malatya sporunun daha iyi noktalara geleceğine inandığını ifade ederek, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün çok büyük faaliyetleri var. 2014'ün sonuna kadar tesislerimiz bitecek. Tesisleşmede, Malatya'ya ivme kazandıracak. Tabi lokomotifin başı Yeni Malatyaspor. Çünkü Yeni Malatyaspor, amatörlere de tesir ediyor. Yeni Malatyaspor'un üst liglere çıkması en büyük temennimiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir, 2013-2014 Sezonunu Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement