Özdemir: "Güzel Bir Maç Olacak" - Son Dakika
Yerel

Özdemir: "Güzel Bir Maç Olacak"

Özdemir: "Güzel Bir Maç Olacak"

Aydın Süper Amatör Lig’de hafta sonunda Yıldızgücü ile karşılaşacak olan Merkez Yeniköyspor’da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

19.11.2014 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Süper Amatör Lig'de hafta sonunda Yıldızgücü ile karşılaşacak olan Merkez Yeniköyspor'da bu maçın hazırlıkları sürüyor.

Kırmızı-beyazlı ekipte eksik oyuncu bulunmazken Merkez Yeniköyspor'un antrenörü Rıfat Özdemir, zor bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi. Yıldızgücü'nün Acarlar Belediyespor ile deplasmanda oynadığı karşılaşmayı izlediğini kaydeden Özdemir, "Bizim için Kuşadası veya Söke maçı bu kadar zor bir maç değil.Mücadele gücü yüksek bir takımla oynayacağız. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. 3 puan parolasıyla hazırlanıyoruz" dedi.

Nazilli'de zeminin mücadele etmeye son derece elverişli bir sahada mücadele edeceklerini anlatan Özdemir, "Nazilli gibi bir ilçede saha yönünden hiçbir sıkıntı olmazken, Aydın'da amatör takımlar için sadece iki saha olması ilginç. Güzel bir maç oynayacağımızı, her iki takımın futbol adına pozitif işler yapacağını düşünüyorum. İzleyenleri zevkli bir mücadele bekliyoruz" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özdemir: 'Güzel Bir Maç Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement