Özden'in Ölümü Oltu Devlet Hastanesi'ni Yasa Boğdu - Son Dakika
Yerel

Özden'in Ölümü Oltu Devlet Hastanesi'ni Yasa Boğdu

Özden\'in Ölümü Oltu Devlet Hastanesi\'ni Yasa Boğdu

Oltu Devlet Hastanesi’nde 29 yıldır görev yapan Zeki Özden(54) Hakk’ın rahmetine kavuştu.

12.06.2016 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oltu Devlet Hastanesi'nde 29 yıldır görev yapan Zeki Özden(54) Hakk'ın rahmetine kavuştu.

Yaklaşık 15 gün önce Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Hemotoloji bölümünde tedavi altına alınan Özden, hastalığına henüz teşhis konulamadan hayatını kaybetti.

Cenazesi Oltu Devlet Hastanesi morgundan alınan Özden için, hastane önünde mesai arkadaşlarının da katıldığı bir tören düzenlendi. Oltu Devlet Hastanesi Başhekimi Soner Özcan, tören esnasında bir konuşma yaparak duygularını şu sözlerle ifade etti:

"Ölümün vakti zamanı belli olmuyor ancak Zeki abimiz aramızdan çok erken ayrıldı. Uzun zamandır Oltu Devlet Hastanesi'nde görev yapan Zeki abimiz, hastanemizin güzel insanlarından, çalışkan, kimseyle olumsuz diyaloga girmeyen bir abimizdi. Acımız büyük. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum"

Zeki Özden'in cenazesi hastanedeki mesai arkadaşlarından helallik istendikten sonra alınarak son kez ailesine veda için evine götürüldü.

Oltu'da herkesçe tanınan Zeki Özden, iyiliksever kişiliğiyle birçok ihtiyaç sahibi ailenin çocuklarını sünnet yapmasıyla hatırlanıyordu.

Aslanpaşa Camii'nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Özden'in cenazesi yüzlerce seveninin duaları eşliğinde Cankurtaran Mezarlığı'nda toprağa verildi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özden'in Ölümü Oltu Devlet Hastanesi'ni Yasa Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement