Özel 23 Nisan Anaokulu'nda Bayram Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Özel 23 Nisan Anaokulu'nda Bayram Ziyaretleri

Özel 23 Nisan Anaokulu\'nda Bayram Ziyaretleri

Nazilli’de 2-6 yaş grubu öğrencilere 12 ay boyunca eğitim hizmeti veren Özel 23 Nisan Kreş ve Anaokulu 5-6 yaş grubu öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürü Esin Ülkü Beyazıt ile birlikte bayram ziyaretleri düzenledi.

26.07.2014 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli'de 2-6 yaş grubu öğrencilere 12 ay boyunca eğitim hizmeti veren Özel 23 Nisan Kreş ve Anaokulu 5-6 yaş grubu öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürü Esin Ülkü Beyazıt ile birlikte bayram ziyaretleri düzenledi.

Çocukların yaşayarak öğrendiği ve hayatlarının altın çağı olarak nitelendirilen okul öncesi eğitim alan çocuklar, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur ve İlçe Milli eğitim Müdürü Özcan Bilgi'yi makamında ziyaret edip büyükleri ile bayramlaşarak, okulda yaptıkları faaliyetler hakkında sohbet ettiler.

Minik öğrencilerle bayram öncesi ziyarete çıktıklarına ifade eden Kurum Müdürü Esin Ülkü Beyazıt; "Bilindiği gibi birey, bu tür ziyaretlerle bir yandan kendi potansiyeli hakkında fikir sahibi olurken, diğer yandan mesleklerin toplumda sahip olduğu saygınlık ve değerlerden de etkilenmeye başlar. Bu nedenle yapılan ziyaret sırasında öğrencileri büyük bir sevecenlikle karşılayan Kaymakam Mehmet Okur ve İlçe milli Eğitim Müdürü Özcan Bilgi kendilerine heyecanla soru yönelten çocuklarla tek tek ilgilenerek, miniklerin sorularını yanıtsız bırakmadı. Çocuklar büyüklerine hazırladıkları el emeği bayram sepetlerini sunduktan sonra teşekkür ederek ayrıldıkları ziyaretlerden oldukça etkilendiler" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel 23 Nisan Anaokulu'nda Bayram Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement