Özel Asiye Coşkun Okulları Başkanları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Özel Asiye Coşkun Okulları Başkanları Ağırladı

Özel Asiye Coşkun Okulları Başkanları Ağırladı

Gürsu Özel Asiye Coşkun okulları, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve Kestel Belediye Başkanı Yener Acar’ı ağırladı.

31.03.2015 18:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gürsu Özel Asiye Coşkun okulları, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'ı ağırladı.

Özel Asiye Coşkun Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi öğrenci başkanlarının sorularını cevaplayan belediye başkanları, gençlerle tecrübelerini de paylaştı. Her şeyden önce iyi insan olmak gerektiğini belirten Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, "Hangi mesleği seçerseniz seçin, öncelik hedefiniz iyi insan olmak olsun. İster çoban, ister mühendis, ister doktor olun, işini en iyi yapan siz olun. Sorumluluğumuz çok büyük. Gürsu halkımızın emanetine layıkıyla sahip çıkıp, en iyi hizmetleri getirmek için çalışıyoruz." dedi.

Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız gibi ticaretten geldiğini belirten Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, "Belediye yönetim, işletme yönetimi gibidir. Bazı farklılıkları olsa da. Bu nedenle bizler için, avantaj olduğunu düşünüyorum." diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Asiye Coşkun Okulları Başkanları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement