Estetik Ameliyat Sonrası Ayaklarını Kaybeden Kadın Kızına Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Estetik Ameliyat Sonrası Ayaklarını Kaybeden Kadın Kızına Kavuştu

Estetik Ameliyat Sonrası Ayaklarını Kaybeden Kadın Kızına Kavuştu

Burun estetiği sırasında ameliyathane virüsü kaptığı için ayakları kesilen 25 yaşındaki Sevinç Çelik, aylar sonra 1 buçuk yaşındaki kızına kavuştu.

26.07.2014 09:59  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burun estetiği sırasında ameliyathane virüsü kaptığı için ayakları kesilen 25 yaşındaki Sevinç Çelik, aylar sonra 1 buçuk yaşındaki kızına kavuştu. Sevinç Çelik bayram öncesi buruk bir sevinç yaşarken, minik Cemre annesinin saçlarını dakikalarca koklayarak özlem giderdi.

Anadolu yakasındaki özel bir hastanede burnunda bulunan eti aldırmak için burun estetiği ameliyatı olduğu sırada virüs kapan ve ardından ayakları kesilen Sevinç Çelik, aylar sonra minik kızına kavuştu. Mayıs ayının ilk haftası başlayan sıkıntılı sürecin ardından komaya giren ve ardından doktorları tarafından kurtarılmak amacıyla ayakları kesilen Sevinç Çelik, bayram öncesinde minik kızına kavuşmanın buruk sevincini yaşadı. Hastaneden taburcu olan Sevinç Çelik, ambulansla Maltepe'deki evine getirildi. Görevlilerin yardımı ile ambulanstan indirilen Çelik, istirahat edeceği odaya taşındı.

Sevinç Çelik eve girdikten kısa bir süre sonra ise komşularda kalan 1 buçuk yaşındaki Cemre getirildi. Annesini gördükten sonra bir süre şaşkın bir halde bakan Cemre, daha sonra annesinin saçlarına sarılarak koklamaya başladı. Yatakta yatan annesinin saçlarını koklayan Cemre, uzun bir süre özlem giderdi. Anne Sevinç Çelik ise bu sırada gözyaşlarını tutamadı. Kızına kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade eden Sevinç Çelik, "Çıktım çocuğuma kavuştum. 3 aya yakın oldu. Çok zor bir annenin çocuğundan ayrı kalması" dedi.

Yaşadığı zor süreci de anlatan Çelik, "Şu anda çok üzgünüm. Ayaklarımla girdiğim hastaneden ayaklarım olmadan çıktım. Davamızı açtık. Sonuna kadar hakkımızı arayacağım. Sorumlular cezasını çeksin istiyorum. Sonuçta ayaklarım yerine gelmeyecek ama bunun bedelini ödemeliler. Çünkü artık bundan sonra ayaklarım olmadan hayatıma devam edeceğim. Nasıl devam ettireceğim onu da bilmiyorum. Buradan bütün yardımseverlere, devletimize, Sağlık Bakanlığı'na çağrı yapıyorum. Bana yardım eli uzatılmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Kızının ayaklarını kaybetmesinden dolayı çok üzgün olduğunu ifade eden Sakine Çelik ise, "Sıkıntılı günler geçirdik. Kızımı yürüyerek götürdüm, maalesef ayaksız getirdim. Çok üzgünüm. Bir anne için ne kadar zor bir durum. Çok kötü günler geçirdik. İnşallah bundan sonra iyi günler geçiririz. Ama uzun zaman bizi zor günler bekliyor" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Estetik Ameliyat Sonrası Ayaklarını Kaybeden Kadın Kızına Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement