Özel Çocuklar Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Özel Çocuklar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Özel Çocuklar Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenci ve velileri sabah kahvaltısında bir araya geldi.

20.09.2015 15:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde özel bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören öğrenci ve velileri sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Alaplı ilçesinde faaliyet gösteren özel bir rehabilitasyon merkezi tarafından öğrenci ve velilerine yönelik kahvaltı organizasyonu düzenlendi. Kahvaltıya yaklaşık 30 kadar öğrenci, velileri ve rehabilitasyon merkezi yöneticileri ile öğretmenleri katıldı.

Etkinlikle ilgili bilgi veren Alaplı Özel Eğitim Umut Yıldızı Rehabilitasyon Merkezi Halkla İlişkiler Sorumlu Rabia Kural "Bizim aylık etkinliklerimiz oluyor. Bugün de buraya gelmeyi tercih ettik. Daha önce burada bir yangın olmuştu. Hem buraya destek vermiş oluruz hem de güzel bir etkinlik yapmış oluruz diye geldik. Öğrencilerimiz çok mutlu. Bizim için önemli olan buydu" dedi.

Kurumun aylık etkinlikler çerçevesinde düzenlediği programda can balı kahvaltı salonunda aileleri ve öğretmenleri ile birlikte yemeklerini yiyen çocuklar daha sonra ise büyüklerinin söylediği şarkılarla doyasıya eğlendi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Özel Çocuklar Kahvaltıda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement