Özel Edessa Hastanesi Davası'nda 7 Tutuklama - Son Dakika
Güncel

Özel Edessa Hastanesi Davası'nda 7 Tutuklama

Özel Edessa Hastanesi Davası\'nda 7 Tutuklama

Şanlıurfa'da Özel Edessa Hastanesi'nin de karıştığı SGK'yı dolandırmaya yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişiye tutuklama çıktı

06.05.2016 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da usulsüz işlemlerle devleti zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınan, aralarında Özel Edessa Hastanesi'nde görevli doktorların da bulunduğu 36 şüpheliden 9'u adliyeye sevk edildi, diğerleri serbest bırakıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince kentteki Özel Edessa Hastanesi'nde yapılan incelemede yaklaşık 500 veri girişinin sahte olduğu, hastaların muayene ve tedavi edilmiş gibi gösterilerek, devletten haksız yere binlerce lira katkı payı alındığı belirlendi. Bunun üzerine olayla ilgili Özel Edessa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İlhami K.'nın da aralarında bulunduğu görevli bazı doktorlar ve bilgi işlem görevlileri ile birlikte toplam 36 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 27'si emniyetteki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla salıverildi, 9 zanlı ise adliyeye sevk edildi.
Savcıya ifade veren İlhami K., Mustafa K., Ahmet Ç., İbrahim T., Cuma T., Ümit Ü., Ömer Ü., Haluk Y. ve Durukan T. mahkemeye sevk edildi. Çıkarıldıkları mahkemede Haluk Y. ve Durukan T. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken diğerleri tutuklanarak cezaevine gönderildi. (KAYNAK GAZETEİPEKYOL)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Özel Edessa Hastanesi Davası'nda 7 Tutuklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement