5 Kişinin Hayatını Kaybettiği Metrobüs Kazası Kamerada - Son Dakika
Güncel

5 Kişinin Hayatını Kaybettiği Metrobüs Kazası Kamerada

5 Kişinin Hayatını Kaybettiği Metrobüs Kazası Kamerada

Kadıköy’de metrobüs ve bir aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği metrobüs kazası, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

30.10.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'de metrobüs ve bir aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişinin hayatını kaybettiği metrobüs kazası, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Metrobüste bulunan yolcuların paniğe kapılarak kendilerini dışarıya atması kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Kaza geçtiğimiz günlerde Kadıköy Fikirtepe metrobüs durağı içerisinde saat 02.00 sıralarında meydana gelmişti. 34 FY 5501 plakalı araç, metrobüs yoluna girerek hızla Boğaziçi Köprüsü istikametine ilerlemeye başlamış ve Topkapı- Söğütlüçeşme seferini yapan metrobüsle kafa kafaya çarpışmıştı. Bir süre sürüklenen iki araç yaklaşık 10 metro sonra durabilirken, otomobilde bulunan 5 kişi feci şekilde hayatını kaybetmiş, metrobüste bulunan bazı yolcularla otomobilde bulunan bir kadın yaralanmıştı. Yaşanan kaza ve korku dolu o anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

METROBÜS KAZASI KAMERADA

5 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan kazanın güvenlik kamerası görüntülerinde, bir otomobil metrobüs yoluna girerek seyir halindeki metrobüsle kafa kafaya çarpışıyor. Çarpmanın etkisiyle metrobüsün camları tuz buz oluyor. Metrobüste bulunan vatandaşlar bu sırada paniğe kapılıyor. Paniğe kapılan vatandaşlar kendilerini metrobüsten dışarıya atıyor. Vatandaşların yaşadığı panik kazanın şiddetini gözler önüne seriyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 5 Kişinin Hayatını Kaybettiği Metrobüs Kazası Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement