Acılı Anne Gül: "Bana Anneler Günü Demeyin Ne Olur" - Son Dakika
Güncel

Acılı Anne Gül: "Bana Anneler Günü Demeyin Ne Olur"

Acılı Anne Gül: "Bana Anneler Günü Demeyin Ne Olur"

İzmir Karaburun’da arkadaşlarıyla balık tutmak için körfeze açılan ve o günden sonra kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Orhan Bingöl’ün acılı annesinin Anneler Gününde söylediği sözleri yürek parçaladı.

10.05.2015 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Karaburun'da arkadaşlarıyla balık tutmak için körfeze açılan ve o günden sonra kendisinden haber alınamayan 20 yaşındaki Orhan Bingöl'ün acılı annesinin Anneler Gününde söylediği sözleri yürek parçaladı.

İzmir'in Karaburun ilçesinde askere gitmeden önce arkadaşlarıyla balık tutmaya giden ve yaklaşık 7 aydır kendisinden haber alınamayan Orhan Bingöl'ün acılı annesi Ayla Gül, "Çiçek alırdı, boynuma sarılırdı. Bana anneler günü demeyin ne olur. Başka bir şey söyleyin anneler günü demeyin bana, başka bir şey söyleyin. Başbakanımızdan yardım istiyorum, çünkü çok çaresizim" diyerek ağladı.

"OLAYIN İÇİNDE CİNAYET DE OLABİLİR"

Oğluna dair hiçbir ize rastlanmaması ve yanındaki arkadaşlarının farklı ifadeler vermesinden dolayı şüphelendiğini anlatan Ayla Bingöl, şöyle konuştu: "Eşimle ayrı olduğumuz için hafta sonları eşimin yanına gidiyordu. Babamın yanında kalacağım dedi. 10 gün sonra da askere teslim olacaktı. Hadi dedik gitsin arkadaşları ile vakit geçirsin. Üç arkadaş gidiyor, gecenin bir saatinde balık avlamak için denize açılıyorlar. Fırtına ve rüzgar onları balık çiftliklerine kadar sürüklüyor. Ama nedense o iki kişiye bir şey olmuyor. Benim oğluma oluyor. Onların üstü başı ıslanmıyor nedense benimkinin kendisi ortada yok. İkisi de çok farklı ifade veriyor. Biri 'ben görmedim düştüğünü' diyor, öteki 'soyundu atladı' diyor. Birisi 'kürek vardı, olta vardı' diyor ama ortada onlar da yok, hiç bir şey yok. Çok enteresan tuhaf. Ben artık çok farklı düşünmeye başladım. Çünkü işin içinde cinayet de olabilir. Tüm aramalarda hiçbir belirti, iz çıkmadı. Olay çok farklı olabilir. Çünkü o çevrede o kadar çok arama yapıldı ki bir şeyin çıkmaması çok enteresan, işin içinde bir gariplik var."

"ANNE BEN GELDİM DESİN"

Orhan'ın acılı annesi Ayla Gül, bu günün normal bir gün olduğunu belirterek "Bana anneler günü demeyin ne olur. Başka bir şey söyleyin anneler günü demeyin bana, başka bir şey söyleyin. Çıksın gelsin artık, 'Anne ben buradayım' desin, 'Ben geldim' desin. Ben anneler günü olarak saymıyorum bu günü, normal sıradan bir gün. Benim için de öyle" diye konuştu.

"ÇİÇEK ALIRDI, BOYNUMA SARILIRDI"

Oğlunun her Anneler Günü mutlaka hediyeler alarak kutladığını hatırlatan Gül, "Çiçek alırdı, boynuma sarılırdı. Şakalaşırdı benimle" diyerek gözyaşı döktü.

Oğlundan haber alamadığı günden bu yana her gün rüyasında gördüğünü aktaran Ayla Gül, şunları söyledi: "Rüyalarımda çok sık görüyorum. Oğlumu görüyorum görmediğim tek gün yok. Ama her gördüğümde 'Anne geleceğim ben' diyor. Sadece 'Geleceğim' diyor. Başbakanımızdan yardım istiyorum, bu konuya el atsın istiyorum. Çünkü çok çaresizim" diye konuştu.

"EN BÜYÜK HEDİYE OĞLUM"

Kendisi de annesiz büyüyen ve oğlunu da kaybetmesi ile yaşadığı acıyı kabullenemeyen Ayla Gül, sözlerine şöyle devam etti: "Çok zor bir şey, ben kabullenemiyorum hala kabullenemiyorum. Acının tam ortasındayım anlatamıyorum da kendimi. Böyle bir acı yok. Ben her gün kendime yeni bir maske takıyorum. İnsanlara farklı görünebileyim, ezik durmayayım, dimdik durayım diye. Ama gerçekten benim de gücüm yok. Zor dayanıyorum. Bana verilebilecek en büyük hediye oğlum, o gelsin ben başka bir şey istemiyorum. Allah bana oğlumu geri versin başka hiçbir şey istemiyorum. Benim için en büyük hediye oğlum."

"ARKADAŞLARINI KURTARMAK İÇİN DENİZE ATLADI"

Orhan Bingöl, İzmir'in Karaburun ilçesindeki Gerence Körfezi'nde kıyıdan yaklaşık 100 metre uzaklıkta balık tutmak için 3 arkadaşı ile botla açıldı. İddiaya göre, açıldıktan 15 dakika sonra şiddetli fırtına sebebiyle bot alabora oldu. Telaşla yardım çağırmak için denize atlayan Orhan Bingöl bir daha geri dönmedi. Botla bir müddet sürüklendikten sonra balıkçı çiftliklerine tutunan Soner Ü ve Murat Ö, sahil güvenlik ekiplerinin kendilerini fark etmeleriyle kurtarıldı. Ancak AKUT, AFAD, Sahil güvenlik ekiplerinin tüm arama çalışmalarına rağmen Orhan Bingöl'ün bir izine rastlanmadı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Acılı Anne Gül: 'Bana Anneler Günü Demeyin Ne Olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırklareli'nde Kitap Kurdu Aile, Kitap Okuma Tutkusuyla Örnek Oluyor
    12:08 Kırklareli'nde Kitap Kurdu Aile, Kitap Okuma Tutkusuyla Örnek Oluyor

    Kırklareli'nde yaşayan öğretmen çift ve ikiz kızları, kitap okuma tutkularıyla çevrelerine örnek oluyor. Uygar ve Özlem Özdemir çifti, sakin bir yaşam sürme arzusuyla birlikte kitaplarını da Kırklareli'ne getirdi. İkiz kızlarıyla birlikte sık sık Kırklareli Halk Kütüphanesine giden çift, burada masal kitaplarını sesli olarak okuyarak çocuklarının kelime dağarcığını geliştiriyor ve kitap okuma alışkanlığını artırıyor. Kütüphane ziyaretleri ailecek keyifli bir etkinliğe dönüşüyor ve kütüphane, onlar için ikinci bir ev haline geliyor.

  • Jandarma Personeline Tarım Araçları Güvenli Kullanımı Eğitimi Veriliyor
    12:07 Jandarma Personeline Tarım Araçları Güvenli Kullanımı Eğitimi Veriliyor

    Jandarma Genel Komutanlığı, emniyet ve asayişin sağlanması için zorlu iklim ve arazi koşullarında görev yapan personeline kırsal alanlarda traktör kazalarını azaltmak amacıyla Bursa'da 'Tarım Araçlarının Güvenli Kullanımı Eğitimi' uyguluyor. Eğitimlerde tarım araçlarının sürüşe başlamadan önce ve sürüş sırasında yapılacak işlemler, kazaların nedenleri, sürücülerde gereken belgeler ve malzemeler konularında teorik ve uygulamalı dersler veriliyor.

  • İzmir Bornova'da 112 kilogram sentetik uyarıcı ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı
    12:06 İzmir Bornova'da 112 kilogram sentetik uyarıcı ele geçirildi, 5 şüpheli gözaltına alındı

    İzmir'in Bornova ilçesinde yapılan operasyonda bir evde kristal ve sıvı halde toplam 112 kilogram sentetik uyarıcı ele geçirildi. Operasyonda 2'si yabancı uyruklu 5 şüpheli gözaltına alındı.

  • AK Parti Kırşehir İl Genel Meclisi üyesi adayları projelerini anlattı
    12:05 AK Parti Kırşehir İl Genel Meclisi üyesi adayları projelerini anlattı

    AK Parti Kırşehir İl Genel Meclisi üyesi adayları, kent merkezinde düzenlenen bir programda projelerini anlattı. AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, iktidarları süresince köylere hizmet götürdüklerini ve yeni projelerle köylerin gelişimini sürdüreceklerini belirtti. AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan ise Kırşehir'e yapılacak projeler hakkında bilgi vererek şehrin kalkınması için çalışmaların devam edeceğini söyledi.

  • Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetiyle bir araya geldi
    12:05 Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyetiyle bir araya geldi

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üye Adam Smith ile üyeler Salud Carbajal ve Veronica Escobar'ı kabul etti. Kabulde, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Jeff Flake'in de yer aldığı kaydedildi.

  • Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Aile Dostunun Ölüm Haberini Alarak Tokat Programlarını İptal Etti
    12:03 Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Aile Dostunun Ölüm Haberini Alarak Tokat Programlarını İptal Etti

    Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Tokat'ta bir dizi temaslarda bulunmak üzere iken, AK Parti Ankara Gölbaşı İlçe Başkanı olan aile dostunun ölüm haberini alarak programlarını yarıda keserek Ankara'ya hareket etti. Bakan Tekin, öğrencilere çanta hediye etti ve öğretmenler ile bir araya geldiği ziyaretlerini iptal ederek özel aracıyla Ankara'ya döndü. Aile dostu olan AK Parti Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan'ın beyin kanaması sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.

  • İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti
    12:01 İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu 71 Filistinli daha hayatını kaybetti

    İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 71 Filistinlinin daha hayatını kaybetmesi ile 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı 32 bin 623'e yükseldi. İsrail'in saldırılarına öldürülen gazeteci sayısı ise 137 oldu.

  • Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsveç'te düzenlenecek barış zirvesine katılım şartlarını açıkladı
    12:01 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsveç'te düzenlenecek barış zirvesine katılım şartlarını açıkladı

    Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, İsveç'te düzenlenmesi planlanan barış zirvesinin Rusya'nın katılımı olmadan ve bazı temelleri değiştirilmeden başarılı olamayacağını belirtti. Lavrov, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'in 'barış formülü' temelinde müzakere yapmaya hazır olduklarını ancak bazı kabul edilemez kavramlara dayanan Ukrayna'nın barış planının anlamsız olduğunu ifade etti.

  • Edirne'de gümrük kaçağı elektronik eşyalar ele geçirildi
    12:01 Edirne'de gümrük kaçağı elektronik eşyalar ele geçirildi

    Edirne'de yapılan bir aramada, gümrük kaçağı 17 oyun konsolu ve 2 robot süpürge ele geçirildi. Sürücü hakkında adli tahkikat başlatıldı. Ayrıca, çalınan motosiklet polis uygulamasında yakalandı. Keşan'da ise ziynet eşyası çalınan kişi polise başvurdu ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

  • DSİ, İvriz Sağ Sahil Sulama Projesi ile Ereğli'de tarım arazilerini sulamaya kavuşturacak
    12:01 DSİ, İvriz Sağ Sahil Sulama Projesi ile Ereğli'de tarım arazilerini sulamaya kavuşturacak

    Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Mehmet Akif Balta, İvriz Sağ Sahil Sulama Projesi ile Ereğli ilçesinde 247 bin 500 dekar tarım arazisinin borulu şebeke sulamaya kavuşacağını bildirdi. Proje sayesinde yaklaşık 25 bin kişiye istihdam olanağı ile yıllık 635 milyon lira gelir artışı sağlanacak.


Advertisement