Alev Alan Otomobile, Sürücülerden Yangın Tüplü Müdahale - Son Dakika
Güncel

Alev Alan Otomobile, Sürücülerden Yangın Tüplü Müdahale

Okmeydanı’nda seyir halindeki LPG’li otomobil bir anda alev aldı.

03.01.2015 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Okmeydanı'nda seyir halindeki LPG'li otomobil bir anda alev aldı. Uzun süre sonra otomobilinin yandığının farkına varıp araçtan inen şoförün yardımına, yangın söndürme tüpüyle gelen diğer sürücüler koştu.

Olay, saat 11.30 sıralarında Okmeydanı Sadabad Viyadüğü'nde meydan geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halindeki Ferdi Erunsal yönetimindeki 34 EU 409 plakalı otomobilden aniden dumanlar çıkmaya başladı. Aynı yolda seyir halinde olan diğer araç sürücülerin ikazı üzerine Erunsal, otomobilini emniyet şeridine çekti. Otomobilden inen Erunsal'ın imdadına diğer sürücüler yetişti. Sürücüler bir yandan yangın tüpleri ile yanan araca müdahale ederken diğer taraftan olası bir patlama ihtimaline karşı yolda emniyeti sağlamaya çalıştı.

Olay yerine itfaiye ekipleri çağrılırken, trafikte de araç kuyruğu oluştu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına hemen müdahale etti. Yanan araç, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

Olay yerin gelen çekicinin yanan aracı kaldırmasıyla trafik normale döndü.

Aracının yandığını farketmediğini söyleyen Ferdi Erunsal, "Duman arka taraftan çıkıyormuş, Benim önüme geçen bir şoför selektör yaparak durdurdu beni. Arabayı çektim. Ön taraftan dumanlar çıkmaya başladı. Ondan sonra zaten alev aldı. Alttan alev çıkınca yangın tüpüyle müdahale ettik. Araç LPG'li ama LPG çalışmıyordu" dedi.

Aracın yandığını farkederek sürücüyü uyaran Ali Osman Kılıç isimli sürücü, "Aracı biz yanarken gördük. Hemen yol emniyeti alarak müdahale etmeye çalıştık ama kaputu açamadık. İtfaiyeye haber verdik" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Alev Alan Otomobile, Sürücülerden Yangın Tüplü Müdahale - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement