Arka Bacakları Kırılan Atı Zorla Ayağa Kaldırdılar - Son Dakika
Güncel

Arka Bacakları Kırılan Atı Zorla Ayağa Kaldırdılar

Bursa'da Alanyurt'tan İnegöl'e seyir halinde olan E.U. yönetimindeki minibüsün çarptığı at sürüklenerek yol kenarına alındı.

26.07.2014 12:28  Güncelleme: 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesi ile Alanyurt arası yol üzerinde minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan atı, vatandaşlar sürükleyerek kaldırdı.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Alanyurt'tan İnegöl'e seyir halinde olan E.U. yönetimindeki minibüs, orta refüjden aniden yola çıkan başıboş bir ata çarptı. Kime ait olduğu bilinmeyen başıboş atın arka bacakları kırıldı. Ata çarpan sürücü ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, yol üzerinde gerekli güvenlik önlemi alarak atın yoldan kaldırılması için durumu belediye ekiplerine bildirdi.

ATA EZİYET ETTİLER

Kazayı duyarak olay yerine gelen atın sahibi Ö.E. ve yakınları, belediye ekiplerinin gelmesini beklemeden yaralı hayvanı sürükleyerek yoldan çıkarmaya çalıştı. Arka bacakları kırılan atı ayağa kaldırmaya çalışan sahibi ve yakınları, eziyet çekmesine aldırış etmeden atı yoldan çekti. Yaralı at, yol kenarında bir süre sonra telef oldu.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Olay yerinden kaçan minibüs sürücüsü ise, kısa bir süre sonra emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. At sahibi Ö.E.'nin şikayeti üzerine E.U., "mala zarar vermek" suçlamasıyla ifade vermek üzere polis merkezine götürüldü. Atın sahibi Ö.E. hakkında ise, "hayvanı tehlike yaratacak şekilde serbest bırakmak" suçundan işlem yapılacağı bildirildi.

Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.


Arka Bacakları Kırılan Atı Zorla Ayağa Kaldırdılar
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Arka Bacakları Kırılan Atı Zorla Ayağa Kaldırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • SİBEL TIRNOVA: HAYVANA ÇARPIP KAÇAN MI? KIRIK AYAĞINA RAĞMEN ONU SÜRÜKLEYENLER Mİ? BİR HAYVANA ' MAL A ' ZARAR VERMEK DİYE DAVA AÇANLAR MI??? BU MÜBAREK GÜNLERDE BAZILARININ İÇİNDEKİ İMANIN TÜKENDİĞİNİ GÖRMEK NE ACI. . . RABBİM BU TÜR KİŞİLERDEN BİZLERİ KORU AMİN. . 22 0 Yanıtla
  • uzaylı: vahşet 2 0 Yanıtla

Advertisement