Dolandırıcı Adam, Arkadaşının Marketinden Her Gün 100 TL Çaldı - Son Dakika
Güncel

Dolandırıcı Adam, Arkadaşının Marketinden Her Gün 100 TL Çaldı

Dolandırıcı Adam, Arkadaşının Marketinden Her Gün 100 TL Çaldı

Esenler'de market sahibi, her gün yanına gelen arkadaşı tarafından kasasından 100 TL alındığını fark edince şikayetçi oldu. Marketin 6 ayda 15-20 bin TL zarara uğratıldığı ortaya çıktı.

19.01.2016 09:39  Güncelleme: 13:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler'de Menderes Mahallesi 377. Sokak'ta market sahibi, her gün yanına gelen arkadaşı tarafından kasasından 100 TL alındığını fark edince şikayetçi oldu. İş yerinin altı ayda yaklaşık 15-20 bin TL zarara uğratıldığı ortaya çıktı.

KASADAN HER GÜN 100 TL ÇALDI

İddiaya göre, Esenlerde market işleten Bayram Karakaş, arkadaşı S.G tarafından her gün ziyaret ediliyordu. Yaklaşık altı ay boyunca günübirlik ziyarete gelen arkadaşı S.G, her fırsatını bulduğunda kasadan 100'er TL çalıyordu.

ŞÜPHELENİNCE KAMERA KAYITLARINI İNCELEDİ

Sürekli açık verdiğini fark eden iş yeri sahibi sonunda durumdan şüphelenince kamera kayıtlarını inceledi.

KAMERA KAYITLARINI İZLEYİNCE ŞOKE OLDU

Kayıtlarda kendisini her gün ziyarete gelen arkadaşının kasadan parayı çalarken gören Karakaş neye uğradığını şaşırdı. Ertesi gün yine yanına gelen arkadaşını kenara çeken Karakaş hesap sordu.

ÖNCE İNKAR ETTİ SONRA İTİRAF ETTİ

Önce suçunu inkar eden S.G. kendisine izletilen görüntüleri görünce suçunu itiraf etti. S.G, arkadaşının zararı telafi edeceğini söyleyerek iş yerinden ayrıldı. Ancak bir daha kendisinden haber alınamayınca iş yeri sahibi elindeki kayıtları polise vererek arkadaşından şikayetçi oldu.

YAKLAŞIK ZARARI 15-20 BİN TL

İş yeri sahibi Bayram Karakaş, arkadaşının altı ay boyunca her ziyarete geldiğinde kasadan parasını çaldığını ve yaklaşık zararının ise 15 ila 20 bin TL arasında olduğunu söyledi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Dolandırıcı Adam, Arkadaşının Marketinden Her Gün 100 TL Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement