Bağımsız Aday Fadıl Akgündüz: Oyumu HDP'ye Vereceğim - Son Dakika
Güncel

Bağımsız Aday Fadıl Akgündüz: Oyumu HDP'ye Vereceğim

Bağımsız Aday Fadıl Akgündüz: Oyumu HDP\'ye Vereceğim

Fadıl Akgündüz, Siirt'ten bağımsız milletvekili adayı olmasına rağmen, seçimlerde oyunu HDP'ye vereceğini söyledi. Akgündüz, "bir oydan da kaybedeceksem kaybedeyim." dedi.

23.04.2015 15:21  Güncelleme: 18:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş adamı Fadıl Akgündüz, Siirt'ten bağımsız milletvekili adayı olmasına rağmen, 7 Haziran'da yapılacak seçimlerde oyunu HDP'ye vereceğini söyledi.

GAZETECİ 30 MART SEÇİMLERİNİ HATIRLATTI

Siirt'te yerel bir gazetenin düzenlediği 'kahvaltı sohbeti' programına konuk olan iş adamı ve Siirt bağımsız milletvekili adayı Fadıl Akgündüz, gazetecilerin sorunlarını cevaplandırdı. Bir gazetecinin, '30 Mart yerel seçimlerde Siirt'te gelip oyumu o zamanki adıyla BDP'ye vereceğim demiştiniz, ancak seçmen kütüğünüz Siirt'te çıkmadı' diye sordu.

"BORCUM VAR OYUMU HDP'YE VERECEĞİM"

Akgündüz, şu cevabı verdi: "Selim Sadak başkanın Siirt'te bulunduğu dönem içinde, 4-5 yıllık süre içinde Siirt'te hiçbir olayın olmaması, huzurlu bir dönemin yaşanması, kardeşliğin Araplar, Türkler ve Kürtler arasında olması bizi memnun etti. Bizim de istediğimiz buydu. 'Selim Sadak başkan adayı olursa oyumu da kendisine vereceğim' demiştim. Selim Sadak, BDP teşkilatından olduğu için aday olmayınca, diğer gelen arkadaşlara tabi o sözümüzü tekrar ettim. Tabi benim kütüğüm İstanbul'da olduğundan orada kullanmıştım. O mecazi anlamı kalmıştı. Dün akşam tekrar bu soru sorulduğunda evet BDP'ye bir borcum var, buradan da milletvekili adayları bulunduğu yerden oy kullanabiliyorlar demişlerdi. Ben o bir oyumu HDP'ye vereceğim. Borçluyuz çünkü." dedi.

"BİR OYLA KAYBEDECEKSEM KAYBEDEYİM DÜRÜSTLÜK KAZANSIN"

"Önce farzı kılmadan sünnete geçilmez." diyen Akgündüz, "Önce farzımızı eda edeceğim. O bir oy semboliktir. Gerçekten de vereceğim. Çünkü bir şey dediysem o zaman yapacağım. Ben o bir oydan da kaybedeceksem kaybedeyim. Dürüstlük kazansın."

"BDP'YE VERECEĞİM" DEMİŞTİ

Fadıl Akgündüz, 30 Mart yerel seçimlerinde oyunu Siirt'te kullanacağını ve BDP'ye vereceğini söylemişti.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağımsız Aday Fadıl Akgündüz: Oyumu HDP'ye Vereceğim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (101)

  • JANA DILA: MADEM HDP YE OY VERECEKSİN NE DİYE BAGIMSIZ ADAY OLUYON... SANA VERİLECEK OYLAR HDP YE GİTSİN... YANİ DİYORKİ BEN HDP Yİ DESTEKLİYORUM SEÇMENLERİDE BANA OY VERSİN... SİİRTLİLER UYANIKTIR İYİ BİLİRİM... AMA BENDE AMEDLİYİM SİZDEN DAHA UYANIĞIM... OYLAR HDP YEEEEEEEEEEEEEE... 24 17 Yanıtla
  • İNADINA AK PARTİ: NAMUSTAN ŞEREFTEN BAHSEDENLER OLMAYAN ŞEYDEN BAHSETMESİN, 25 5 Yanıtla
  • YAYKILIÇ HDP: Namuslu şerefli Kürtler HDP ye oy atar. . . 13 17 Yanıtla
  • SONDURAK: TAM PARTİNİ BULMUŞSUN :) 20 9 Yanıtla
  • halk: 23 nisan kutlamalarına katılmayan, mitinginde ve KONGRESİNDE birtane TÜRK BAYRAĞI olmayan HDP nin nasıl bu ülkenin partisi olduğuna inanıyorsunuz Resmen bu ülkeyi tanımayan, BAYRAĞINI ve BAYRAMINI tanımayan Bu parti nasıl oluyorda HALKLARIN PARTİSİ OLUYOR. onlar birtek bu ülkeyi sevmeyenlerin partisi olabilir. HDP YÜZÜNÜ GÖRÜN ARTIK 21 8 Yanıtla
  • Hırsız: Hırsız. hırsız. hırsız. hırsız. fadıl 26 3 Yanıtla
  • 2023: Hdp öcalanın partisidir yaşasın AKP 13 15 Yanıtla
  • WAN HDP: Namuslu şerefli Kürtler HDP ye oy atar. . . 13 13 Yanıtla
  • : HDP BARAJI AŞARSA BIZ KÜRTLERE SOYKIRIM YAPAR VALLAH BILLAH BIR GÜN OLUR HDP YE OY VEREN BUNU GÖRÜR BIN PİŞMAN OLUR 13 13 Yanıtla
  • Vedat: Oyum hdp ye.. Jet Fadılda anladı hdp ana muhalefet olacak.. 15 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement