Başkent'te Park Kavgası: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Başkent'te Park Kavgası: 3 Yaralı

Başkent\'te Park Kavgası: 3 Yaralı

ANKARA (İHA) – Ankara’da bir binanın dış cephesini yenileyen inşaat işçileri ile yan binada oturan bina sakinleri arasında park halindeki araç yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

15.04.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANKARA (İHA) – Ankara'da bir binanın dış cephesini yenileyen inşaat işçileri ile yan binada oturan bina sakinleri arasında park halindeki araç yüzünden çıkan kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay, Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Mehtap Mahallesi 139. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokakta bir binanın dış cephe yenileme çalışmalarını yapan işçiler, binanın önünde park halinde duran aracın kaldırılmasını istedi. Aracın sahibi Zafer Yaldız (53) çekmek için aracın yanına geldi. İşçiler acele etmesini isteyince Yaldız ile aralarında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Gökdemir Yaldız da (24) kavgaya dahil oldu. Kavgada ismi öğrenilemeyen bir işçi ile Zafer Yaldız ve oğlu Gökdemir Yaldız yaralandı. Olayı gören mahalle sakinleri polise haber verdi. Polis olay yerine gelerek tarafları ayırdı. Yaralanan 3 kişi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Kavganın çıkmasına sebep olan park halindeki araç üzerinde kan ve çekiç izlerinin olduğu görüldü.

İnci Yaldız, kocasının aracı yerinden kaldırmak için aşağı indiğini ve bu sırada kavganın çıktığını gördüğünü belirterek, eşinin ve oğlunun dövüldüğünü görünce çılgına döndüğünü ifade etti. Yaldız, eşinin ve oğlunun küreklerle dövüldüğünü iddia ederek, bu duruma dayanamayıp evdeki saksıları aşağıya attığını söyledi.

Polis, kavgaya karışan kişilerin ifadelerine başvurarak tutanak tuttu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkent'te Park Kavgası: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement