Bir Yanda Kazalar, Diğer Yanda Drift Keyfi - Son Dakika
Güncel

Bir Yanda Kazalar, Diğer Yanda Drift Keyfi

Bir Yanda Kazalar, Diğer Yanda Drift Keyfi

Gaziantep’te akşam saatlerinde bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda trafik kazası meydana gelirken, karın tadını drift yaparak çıkartmak isteyen gençlerin eğlencesi ise polis engeline takıldı.

11.01.2015 11:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te akşam saatlerinde bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda trafik kazası meydana gelirken, karın tadını drift yaparak çıkartmak isteyen gençlerin eğlencesi ise polis engeline takıldı.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde bastıran yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı ve yaralamalı kaza meydana gelirken sürücüler buzlanan yollar nedeniyle zor anlar yaşadı. Kar yağışı nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi ve Şehitkamil Belediyesi kendi sorumluluk bölgelerindeki yollarda tuzlama çalışmaları yaparken kar nedeniyle kayganlaşan yollar beraberinde kazaları getirdi.

Kazalarda yaralananlar il genelindeki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Diğer yandan, karın tadını drift yaparak çıkartmaya çalışan sürücüler polis engeline takıldı. Gaziantep Tren Garının önündeki boş alanda drift yaparak dakikalarca kendi etrafında dönen aracın tehlikeli gösterisi şans eseri herhangi bir kaza yaşanmadan polis tarafından durduruldu. Polisi gören sürücü aracını alanın kenarına çekti. Polisler, araçta yaptıkları aramadan sonra gençleri uyararak olay yerinden uzaklaştırdı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bir Yanda Kazalar, Diğer Yanda Drift Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement