Çevreci Köpek 'Sezar' İş Başında - Son Dakika
Güncel

Çevreci Köpek 'Sezar' İş Başında

Çevreci Köpek \'Sezar\' İş Başında

Tekirdağ sahilde denizden pet şişe ve naylon poşetleri toplayarak denizi temizleyen Golden cinsi köpek ‘Sezar’ görenlerin şaşırtıyor.

31.07.2014 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ sahilde denizden pet şişe ve naylon poşetleri toplayarak denizi temizleyen Golden cinsi köpek 'Sezar' görenlerin şaşırtıyor.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa sahilinde Nasiye Yasemin Ertuğrul'a ait 1 buçuk yaşındaki Golden cinsi Sezar isimli köpek, denizde bulunan atıkları toplayarak adeta insanlara örnek oluyor. Süleymanpaşa sahilindeki atıkları toplayan Sezar'ın sahibi Ertuğrul, Sezar'a bu alışkanlığı kendilerinin öğretmediğini, Sezar'ın atıkları denizden içgüdüsel olarak topladığını söyledi.

"DENİZİ TEMİZLİYOR ÖDÜLÜ KAPIYOR"

Ertuğrul, Sezar'ın denizi temizlemesinden sonra ödüllendirdiğini belirterek, "Sezar denize kendisi gönüllü olarak giriyor ve suda bulunan atıkları kıyıya çıkartıyor. Ben de sahibi olarak Sezar'ı yiyecek ve içeceklerle ödüllendiriyorum" dedi.

Sezar'ın denizi temizlemesini gören vatandaşlar 'İnsanlar kirletiyor ama hayvanlar temizliyor' diye sitemlerini dile getiriyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çevreci Köpek 'Sezar' İş Başında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement