'Cicişler' Polis Zoru ile Adliyede - Son Dakika
Magazin

'Cicişler' Polis Zoru ile Adliyede

\'Cicişler\' Polis Zoru ile Adliyede

"Benim Dünyam" filminin galasında görevlilere saldıran Esra ve Ceyda Ersoy, ifade vermeye gitmeyince polis zoru ile adliyeye sevk edildi.

08.02.2014 10:28  Güncelleme: 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kamuoyunda "Cicişler" olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler, polis zoru ile adliyeye getirildi. Savcılığa ifade veren kardeşler daha sonra serbest bırakıldı.

GALADA OLAY ÇIKARMIŞLARDI

Davetiyeleri olmadığı halde başrollerini Uğur Yücel ve Beren Saat'in oynadığı "Benim Dünyam" sinema filminin galasına giden 'Ciciş kardeşler', burada olay çıkarmıştı. İçeri alınmayan kardeşler kendilerini salondan çıkarmak isteyen görevlilere hakaret ederek saldırmışlardı. Gecede yaşanan olayın ardından Ciciş kardeşler hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu. Darp ve hakaret suçlamasıyla suç duyurusunda bulunan galanın güvenlik görevlileri uzlaşmak istemediklerini ifade etmişlerdi.

İFADEYE GELMEYEN CİCİŞLERE YAKALAMA ÇIKTI

Yapılan suç duyurusu üzerine savcılık Ciciş kardeşler hakkında soruşturma başlattı. Savcılık davetiye üzerine ifade vermeye gelmeyen kardeşler hakkında yakalama kararı çıkarttı. Karar üzerine gözaltına alınan Esra ve Ceyda Ersoy Levent karakoluna götürüldü. Burada bir süre gözaltında tutulan kardeşler, daha sonra polis zoru ile adliyeye sevk edildi.

UZLAŞAMAZLARSA YARALAMADAN İDDİANAME YAZILACAK

Savcılıktaki ifadelerinde mağdur tarafla uzlaşma yoluna gideceklerini belirten Esra ve Ceyda kardeşler daha sonra serbest bırakıldı. Uzlaşma için 15 gün süre verilen kardeşler mağdur taraf ile uzlaşmazlar ise haklarında darp yolu ile yaralama ve hakaret suçlarından iddianame hazırlanacak.

Öte yandan polis zoru ile adliyeye getirilen kardeşler basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktılar. 



Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin 'Cicişler' Polis Zoru ile Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • EROL: Şunların Tipine Bak Utanmazlıklarına Bak Bunları akıl hastahanesine yatırlmaları lazım arkadaş bunlarla birlikte olan erkekler her canlıyla ilişkiye girer arkadaş insanda mide olmalı biraz , 33 3 Yanıtla
  • Researcher: Bunları bana verin birde atın kuyrugunu bana verin gerisine karışmayın 20 1 Yanıtla
  • Nouma: Bu kadınlar bir afet ya..Bunların ikisinide eve kapayacaksın..Tokatlaaa 14 6 Yanıtla
  • Nouma: O değilde bu Kelly Brook ve Kate Upton la bir gece geçirmeyi nasip etsin allah bana..Ondan sonra istiyorsa canımı alsın..Tokatlaaaa 5 13 Yanıtla Nouma: Ben dün gece sizin evde birilerini tokatladım ama acaba kimdi bilmiyorum..Tokatlaaa 0 0
  • tovbe ya: Olum bunarin dayilari amcalari kuzenleri yokmu?!?!bunlar benim ailemden olcak varya iki hafta aicinde asker ederim bunlari 15 0 Yanıtla
  • utanin lan.ananiz buyuttu kadini rezil ediorsunu: Tiplere bak ,papagan gibi 11 0 Yanıtla
  • gülgonca: yaaa allahım ben bunların ailelerini merak ediyorum onlarda kesin gurur duyuyodur kızlarından 5 0 Yanıtla

Advertisement