Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşlı Mektup - Son Dakika
Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşlı Mektup

Ekmeleddin İhsanoğlu\'na İstiklal Marşlı Mektup

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, CHP ve MHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na İstiklal Marşı’nın on kıtasının yer aldığı bir mektup gönderdi.

31.07.2014 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşı'nın on kıtasının yer aldığı bir mektup gönderdi.

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy'un mezar taşı üzerinde yazan İstiklal Marşı dizeleri için 'Mehmet Akif Ersoy'un Çanakkale şehitleri şiirinden herhalde' diyen Cumhurbaşkanı Adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşı'nın on kıtasının yer aldığı mektup gönderdi.

Mektubu İhsanoğlu'nun İstanbul'da bulunan seçim irtibat bürosunun adresine gönderdiklerini belirten AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Murat Can Yetginer, "Biz AK Parti Gençliği olarak, bu vesile ile ifade etmek isteriz ki Sayın İhsanoğlu bir kez daha bu coğrafyadan, bu vatanın en temel belirleyicilerinden ne kadar kopuk olduğunu ispatlamıştır. Bu topraklar üzerinde verilen İstiklal Mücadelesi'nden, bu ülkenin tarihinden, kültüründen ne kadar bihaber olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Babasının kadim arkadaşı olduğunu sürekli yineleyerek kendisine siyasi bir argüman devşiren Sayın İhsanoğlu'nun, Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un manevi huzurunda gerçekleştirmiş olduğu bu milli depremi esefle kınadığımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, özel okunmak, bu milleti ıskalamamak arzusundaysa bu coğrafyanın temel kodları konusunda önemli bir hassasiyet göstermelidir. Bu vesile ile bir kez daha 83 yıldan bu yana Milli Marşımızın, milli ve manevi değerleri ile gönlümüze işlenmiş olduğunu ifade ederiz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ekmeleddin İhsanoğlu'na İstiklal Marşlı Mektup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement