Ekonominin Patronu Vekil Adayına, Rapçi Gençlerden Destek - Son Dakika
Politika

Ekonominin Patronu Vekil Adayına, Rapçi Gençlerden Destek

Ekonominin Patronu Vekil Adayına, Rapçi Gençlerden Destek

Uşak’ta bir grup genç, rap müziği eşliğinde ekonominin eski patronu MHP Uşak milletvekili adayı Durmuş Yılmaz’a ithafen bir şarkı yapıp klip çekerek sosyal medyada paylaştı.

29.10.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta bir grup genç, rap müziği eşliğinde ekonominin eski patronu MHP Uşak milletvekili adayı Durmuş Yılmaz'a ithafen bir şarkı yapıp klip çekerek sosyal medyada paylaştı.

Eski Merkez Bankası Başkanı ve MHP Uşak'tan milletvekili adayı olan Durmuş Yılmaz'a Uşaklı gençler bir sürpriz yaparak, hazırladıkları klipli rap şarkıyı sosyal medyada paylaştılar. Video ilk günden yüz binlere varan tıklama aldı. Videoyu ilk defa izleyen Durmuş Yılmaz, "Tanımadığım, ismini bilmediğim gençler haberim olmadan böyle güzel bir şey yapmışlar. Hepsinin emeklerine sağlık" diyerek mutluluğunu dile getirdi.

Gençlere de 1 Kasım seçimleri için mesaj gönderen Durmuş Yılmaz şunları söyledi:

"Gençlik deyince aklıma gelen hayalleri, gelecekle ilgili tasarımları ve inançları olan ve dolayısıyla bunları hayata geçirecek, güzel ahlaka, dostluğa, kardeşliğe, özgürlüğe ihtiyacı olan nesiller geliyor. Gençler soru sorabildikleri, karşılaştıkları olayları irdeleyebildikleri, eleştiri yapabildikleri oranda bizim geleceğimizin teminatı olacaklardır. Fakat bugün baktığımda ülkemizde iç barış tehdit altında. Demokrasi ve özgürlük yok, hak arama yolları kapalı, eğitim ise huzurlu bir yaşam sunamaz durumda. O nedenle gençlerimizin özgür olmalarını, soru sormalarını, her konuyu irdelemelerini, halklarına sahip çıkmalarını önemsiyorum. Bu ilerlemenin, kalkınmanın önemli bir unsurudur. 1 Kasım'da oy kullanacak gençlere özellikle şunları iletmek istiyorum; gençler düşünün, okuyun, dinleyin, irdeleyin, ülkemizin içende bulunduğu durumları gözden geçirerek sandığa gidin. Ayrıca bizim için klip yapan genç kardeşlerime teşekkür ederek onların aracılığıyla tüm gençlere sevgi ve selamlarımı yolluyorum." - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Ekonominin Patronu Vekil Adayına, Rapçi Gençlerden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement