(Özel Haber) Hem Muayene Ediyor Hem de Konserlerle Moral Veriyor - Son Dakika
Yaşam

(Özel Haber) Hem Muayene Ediyor Hem de Konserlerle Moral Veriyor

(Özel Haber) Hem Muayene Ediyor Hem de Konserlerle Moral Veriyor

Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr.Ekrem Aktaş, hastalarını hem muayene ediyor hem de bağlama çalarak onlara moral veriyor.
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Kayseri...

29.11.2013 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ekrem Aktaş, hastalarını hem muayene ediyor hem de bağlama çalarak onlara moral veriyor.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne şehir dışından tedavi için gelerek Ahmet Karamancı Misafirhanesi'nde kalan hastalara, doktorlardan oluşan ekip düzenlenen konserle moral verdi.

Konserde bağlama çalan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ekrem Aktaş, "Tıp Fakültesi'nden her şey çıkar, bazen de doktor çıkar. Müzisyen çıkar, fotoğrafçı çıkar, artist çıkar, Cüneyt Arkın da bir artisttir ama doktordur. Doktorlar güzel sanatlara meyilli oluyorlar" dedi.

Prof. Dr. Aktaş, Tıp Bayramlarında da hocalar, doktorlar, hemşireler ve öğrencilerden oluşan ekiple konserler veriyoruz. Zaman zaman da tedavi için gelen hastalara moral amaçlı konserler veriyoruz" diye konuştu.

Bağlama çalmaya 16 yaşında başladığını söyleyen Prof. Dr. Aktaş, "Rahmetli Neşet Ertaş'tan esinlendim. Ankara Kalecik ilçesinde yetiştim. Onun müzikleriyle büyüdük. Onun bozlaklarına hayran kalırdık. Boş zamanlarımı hep bağlama ile geçirirdim. Kahvehane alışkanlığım olmadı. Derslerime çalışırken yorgunluğumu bağlama ile giderirdim. Kayseri'de Büyükşehir Belediyesi'nin bağlama kurslarına katıldım. Kursa 5 yıl devam ettim ve 4 tane diplomam oldu. Hem doktorluk hem de müzik yapmak çok güzel bir şey" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam (Özel Haber) Hem Muayene Ediyor Hem de Konserlerle Moral Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement