Her Yerde Aranan Canlı Bombaya Benzerliği Hayatını Kararttı - Son Dakika
Güncel

Her Yerde Aranan Canlı Bombaya Benzerliği Hayatını Kararttı

Bursa'da, bir çatı ustasının hayatı, her yerde aranan canlı bomba Savaş Yıldız'a benzerliğiyle kabusa döndü. Sokakta kendisini gören herkes, polise canlı bomba ihbarı yapıyor.

25.03.2016 09:36  Güncelleme: 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güneydoğu gazisi çatı ustası Nur Muhammet Mustafaoğlu'nun hayatı, geçtiğimiz günlerde fotoğrafları yayınlanan ve IŞİD'in canlı bombası olarak her yerde aranan Savaş Yıldız'a benzerliğiyle alt üst oldu. Mustafaoğlu, sokağa çıktığında insanların kendisini canlı bomba sanıp ihbar ettiğini söyledi. İnsanların zarar verilmesinden koktuğu için yağmurlu ve soğuk havalarda bile tişörtle gezen Mustafaoğlu, canlı bombaya benzerliğinden dolayı hayatının karardığını ifade etti.

"HAKİKATEN BANA ÇOK BENZİYOR"

Mustafaoğlu, canlı bombayla hiçbir alakasının olmadığını, kendisinin vatansever bir Türk olduğunu söyledi. Mustafaoğlu, "Ben Türk'üm. Bursa'da ikamet ediyorum. Bana benzeyen canlı bombanın resminden haberim yoktu. Abim telefonuma canlı bombanın resmini atarak, bana çok benzediğini söyledi. Her yerde haberi çıkan canlı bomba Savaş Yıldız hakikaten bana çok benziyor" dedi.

Her Yerde Aranan Canlı Bombaya Benzerliği Hayatını Kararttı
AKRABALARINI ZOR İNANDIRDI

Vakit kaybetmeden en yakın polis karakoluna başvurduğunu anlatan Mustafaoğlu, "Polise, canlı bomba olarak aranan teröristin resmini göstererek, bana çok benzediğini söyleyip kendi kimliğimi gösterdim. Canlı bombanın benimle hiçbir alakası olmadığını anlattım. Polis de inceleme yapıp, canlı bombanın benimle alakası olmadığını belirledi. Her yerde aranan canlı bombanın fotoğrafı yayınlandıktan sonra yurt dışındaki yakınlarım da arayarak, 'Oğlum sen nasıl böyle bir işe bulaştın' diye sitem ettiler. Onlara hakikati anlatmakta zorlandım. Bir benzerlik olduğunu söyledim. Ben askerliğimi Hakkari Şemdinli'de yaptım ve gaziyim. Canlı bombanın fotoğrafı yayınlandıktan sonra işe gitmek için minibüse bindiğimde insanlar bana tuhaf tuhaf bakıyor. Korkudan hava soğuk olmasına rağmen üzerime mont giymiyorum, tişörtle geziyorum. Benzerlikten dolayı üzerime mont giysem daha büyük sıkıntı olacak. İki gündür Bursa'da yağmur yağıyor, bense insanlar tedirgin olmasın diye hasta olmayı göze alarak tişörtle geziyorum" diye konuştu.

Her Yerde Aranan Canlı Bombaya Benzerliği Hayatını Kararttı

Her Yerde Aranan Canlı Bombaya Benzerliği Hayatını Kararttı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Her Yerde Aranan Canlı Bombaya Benzerliği Hayatını Kararttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • abdul cabbar boynukalın: sende bı gıt tras ol be adam aynı osun zaten 27 0 Yanıtla
  • müslüman kürt : hoşuna gidiyor benze5rlik yoksa sakalı kes şabkayı çıkar benzerlik kalmaz 13 1 Yanıtla
  • adam: amacın meşur olmaksa başardın artık halk her gördüğü yerde seni şikayet etmeyecek ağzını gözünü terörist diye kırmayacak. Ama onlara özendiğin için sakal kesmiyor ve imaj değiştimiyorsan yazık la sana 9 2 Yanıtla
  • siyasete gerekyok: sende sakalını kes gözlügü çıkar sende etiket peşindesiin 10 0 Yanıtla
  • aklıselim: bence hiç şikayetçi değilsin kendini benzetmek için şapka gözlük baya bi emek sarfetmişsin... 8 1 Yanıtla
  • Hüseyin Şevki Topuz: Sen de sakalını kes olsun bitsin kardeşim bu kadar mı zor 9 0 Yanıtla
  • ozan: iyide bu adam ypg nin elinde 5 2 Yanıtla
  • ac: eee dayı sende o şapkayı takma allah hala 5 1 Yanıtla
  • zz: Kes sakalını çıkar sapkani o zaman bos muhabbet 4 1 Yanıtla
  • barni07: jurgen klopp a daha çok benziyor,veya findeks reklamındaki herife 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement