İha'nın Haberi Ses Getirdi - Son Dakika
Güncel

İha'nın Haberi Ses Getirdi

İha\'nın Haberi Ses Getirdi

Adıyaman’da bir berber dükkanında yaşam mücadelesi veren kanser hastasına, İHA’nın özel haberi sonrası yardım eli uzandı.

13.01.2015 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da bir berber dükkanında yaşam mücadelesi veren kanser hastasına, İHA'nın özel haberi sonrası yardım eli uzandı.

İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) yaklaşık 1 hafta önce yayınlanan 'Kanser Hastası Kuaför Dükkanında Yaşam Savaşı Veriyor' başlıklı haberi sonrası, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü harekete geçti. Soğuk kış günlerinde sokakta yaşam mücadelesi veren kanser hastası Şeyho Boz'un (38) sığındığı kuaför dükkanında incelemelerde bulunuldu. Şeyho Boz, incelemelerin ardından kuaför dükkanından alınarak ambulansla hastaneye götürüldü. Sağlık kontrollerinden geçirilen Boz için yetkililer kalacak yer ve bakıcı ararken, hastanın ağabeyi Mehmet Boz, kardeşine bakmak istediğini söyledi. Bunun üzerine, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ekipleri Mehmet Boz'un evinde inceleme yaptı. Kanser hastası Şeyho Boz, incelemeler sonrası abisi Mehmet Boz'un evine yerleştirildi. Hasta Şeyho Boz'un, 3 ayda bir kere nakdi yardım alabilmesi için işlem yapıldı. Öte yandan, Mehmet Boz'un eşi Nurten Boz'a da aylık bakıcılık ücreti bağlanması için harekete geçildi.

Hasta Boz, artık rahata kavuştuğunu, yengesi tarafından çok iyi bakıldığını ve yeğenleri ile beraber olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Şeyho Boz, "İhlas Haber Ajansı'nın yaptığı haber sonrası hayatım aniden değişti ve rahata kavuştum. Yapılan haber sonrası Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş devreye girdi, kurumlar benimle ilgilendi. Beni ağabeyimin yanına yerleştirdiler. Burada ailemle beraberim. Yeğenlerimle oturup kalkıyor, onlarla beraber olmanın sevincini yaşıyorum. Çok güzel bir çalışma yaptılar. Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ile Aile ve Sosyal Politikalar Adıyaman İl Müdürlüğü'ne sonsuz teşekkürlerimi sunarken, hayatımın değişmesine neden olan haberden dolayı da İhlas Haber Ajansı muhabirlerine ve çalışanlarına çok teşekkür ediyor, onlara başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Şeyho Boz'un yeğeni Burak Boz, "Amcam eve geldi, onunla beraber evimize neşe ve tat geldi. Onunla oynuyoruz, sohbet ediyoruz. Onun da, bizim de neşemiz yerine geldi. Onunla olmaktan çok mutluyum" dedi.

Amcasını daha önceden hiç görmediğini belirten 4 yaşındaki Arda Boz ise "Amcamı daha önce hiç görmemiştim. Hastaydı, bize geldi ve ben onu çok seviyorum. Onunla mutluyum. Ona bir tek ben bakıyorum, ona şekerler veriyorum" şeklinde konuşarak mutlu olduğunu ifade etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İha'nın Haberi Ses Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement