İhtiyaç Sahibi Çocukların Ellerinden Tutup Bayramlık Aldılar - Son Dakika
Güncel

İhtiyaç Sahibi Çocukların Ellerinden Tutup Bayramlık Aldılar

İhtiyaç Sahibi Çocukların Ellerinden Tutup Bayramlık Aldılar

Bursa’da bir grup hayırsever vatandaş yoksul çocuklara bayramlık alarak onların sevincine ortak oldu.

23.07.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir grup hayırsever vatandaş yoksul çocuklara bayramlık alarak onların sevincine ortak oldu.

Fakir ve Muhtaçlara Yardım Derneği Bursa Şubesi hayırseverlerle ihtiyaç sahiplerini buluşturarak yoksul 10 çocuğun bayram sevincine ortak oldu.

Hayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahibi çocukların ellerinden tutarak onlarla birlikte bayram alışverişine çıktı, çocukların bayram sevincine ortak oldu. Hayırsever vatandaşların aldığı bayramlıklarla sevinçleri yüzlerinden okunan çocuklar ise mutluluktan yerinde duramadı.

Bayramı yeni elbiseleriyle karşılayacak çocuklar mutluluklarını şöyle ifade etti, "Bugün bayramda giymek için pantolon, ayakkabı, tişört ve çorap aldım. Bayramda bu elbiseleri giyerek şeker ve para toplayacağız. Bize bu elbiseleri alanlara çok teşekkür ederiz" dedi.

Çocuk annelerinden Yaşar Gülyanık, ise "Hayırsever vatandaşlar çocuklarımıza bayramlık aldı. Benim dört tane çocuğum vardı dördüne de bayramlık alındı. Çocuklar çok sevindi, çünkü babaları çalışmıyor. Bizi bayram öncesi sevindiren hayırsever büyüklerimizden Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

Çocukların sevincine sevinç katan hayır sever vatandaşlar, "Dernek bizi ihtiyaç sahibi çocuklarla buluşturdu. Çocukların istediği gibi alışveriş yapmasını sağladık. Alışveriş yaptığımız çocuklar çok mutlu oldu. İhtiyaç sahibi çocukları mutlu etmenin tarifi yok, çok farklı bir duygu. Çocukların gözündeki mutluluğu görmek dünyalara bedel" diye konuştular. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İhtiyaç Sahibi Çocukların Ellerinden Tutup Bayramlık Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement