İş Adamından Karla Mücadele Çalışmasına İlginç Destek - Son Dakika
Güncel

İş Adamından Karla Mücadele Çalışmasına İlginç Destek

İş Adamından Karla Mücadele Çalışmasına İlginç Destek

Nevşehir’in Ürgüp ilçesindeki yoğun kar yağışı sonrasında belediyenin karla mücadele çalışmalarına destek vermek isteyen bir iş adamı, kendisine ait mini kepçesi ile gün boyu kaldırım ve yollarda kar temizledi.

19.02.2015 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in Ürgüp ilçesindeki yoğun kar yağışı sonrasında belediyenin karla mücadele çalışmalarına destek vermek isteyen bir iş adamı, kendisine ait mini kepçesi ile gün boyu kaldırım ve yollarda kar temizledi.

Ürgüp'te bir restorasyon şirketinin sahibi olan Yavuz Ayhan isimli iş adamı, şirketine ait olan mini kepçe (eksktavatör) ile kar yağışının etkili olmaya başladığı Pazartesi gününden bu yana her sabah düzenli olarak ilçede kar temizliği yapıyor. Kendisinin kullandığı ve genişliği 120 cm uzunluğu ise 180 cm olan mini iş makinesi ile büyük iş makinelerinin giremediği kaldırımlarda, ara sokaklarda ve yollarda kar temizliği yapan Ayhan, Ürgüp sokaklarında ilginç görüntüler oluşturuyor.

Amacının belediyeye destek ve vatandaşlara hizmet etmek olduğunu belirten Ayhan: "Tüm Türkiye'de etkili olan kar yağışı Ürgüp'te de hayatı olumsuz etkiledi. Kar kalınlığı kent merkezinde 15 cm'ye ulaştı. Belediye ekipleri sürekli olarak karla mücadele çalışması yapıyor ancak büyük makinelerin giremediği sokaklar ve kaldırımlar var. Bende kendi makinem ile buralardaki temizlik çalışmasına destek vermeye çalışıyorum. İş makinem zaten kış aylarında inşaat sezonu olmadığı için boş duruyor. Bu sayede makinemi değerlendiriyorum. Bunu yaparken de hiçbir beklentim yok" dedi.

Ayhan'ın çalışmasını meraklı gözlerle izleyen vatandaşlar ise, kendisine teşekkür ettiler. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İş Adamından Karla Mücadele Çalışmasına İlginç Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement