İş Makinesi Hayvana Çarpmamak İçin Yoldan Çıkarak Devrildi - Son Dakika
Güncel

İş Makinesi Hayvana Çarpmamak İçin Yoldan Çıkarak Devrildi

İş Makinesi Hayvana Çarpmamak İçin Yoldan Çıkarak Devrildi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde meydana gelen kazada bir iş makinesi, önünden geçen hayvana çarpmamak için yoldan çıkarak devrildi.

19.07.2014 19:23  Güncelleme: 00:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Kilimli ilçesine bağlı Türkali köyünde meydana gelen kazada bir iş makinesi yoldan çıkarak devrildi. Kazada iş makinesinin operatörü yara almadan kurtuldu.

KARŞISINA HAYVAN ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Filyos istikametinden Çatalağzı istikametine gitmekte olan M.Ö. yönetimindeki bir iş makinesinin karşısına Türkali-Göbü karayolunda iddiaya göre hayvan çıktı. Bu sırada hayvana çarpmamak için direksiyonunu kıran iş makinesinin operatörü yoldan çıkarak yaklaşık 10 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada iş makinesinin operatörü şans eseri yara almadan kurtuldu. Uçuruma devrilen iş makinesinde maddi hasar meydana geldi. Kısa zaman sonra olay yerine gelen iş makinesinin sahipleri bölgede inceleme yaptı.

YOLDAN TIR VE İŞ MAKİNESİ GEÇMESİ YASAK

Vatandaşlardan Ali Çetinkaya, "Buraya geldiğimizde iş makinesinin önüne bir hayvan çıktığını duyduk ve hayvana çarpmamak için operatör iş makinesini yoldan çıkarmış. Bu yolda TIR ve büyük araçların geçmesi yasak. Önlem alınması gerekiyor" dedi. Devrilen iş makinesinin özel bir şirkete ait olduğu ve Zonguldak-Karabük-Irmak hattında devam eden demiryolu çalışmalarında yol açmak için çalıştırıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İş Makinesi Hayvana Çarpmamak İçin Yoldan Çıkarak Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement