İtfaiye Ekiplerinin Yuvadan Düşen Kuş Yavrusu İçin Mücadelesi - Son Dakika
Güncel

İtfaiye Ekiplerinin Yuvadan Düşen Kuş Yavrusu İçin Mücadelesi

İtfaiye Ekiplerinin Yuvadan Düşen Kuş Yavrusu İçin Mücadelesi

Bilecik’te, gelen bir ihbarı değerlendiren itfaiye ekipleri, 5 katlı binadan aşağı düşen kırlangıç yavrusunu yuvasına koydu.

26.06.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bilecik'te, gelen bir ihbarı değerlendiren itfaiye ekipleri, 5 katlı binadan aşağı düşen kırlangıç yavrusunu yuvasına koydu. Kısa bir süre sonra tekrar aşağıya düşen kırlangıç yavrusu öldü.

Bilecik merkez Atatürk Bulvarı üzerinde 5 katlı bir binanın son katında bulunan kırlangıç yuvasından aşağı düşen kırlangıç yavrusunu apartmanın altında bulunan esnaf buldu. Kırlangıç yavrusunu hemen bir kutunu içine koyan bayanlar durumu hemen Bilecik Belediyesine ait 110 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri kutu içinden bulunan kırlangıç yavrusunu itfaiye arabasının merdiveni yardımı ile 5'inci katta bulunan yuvanın içine koydu. Çevredeki vatandaşlar meraklı gözler ile olayı seyrederken, yaklaşık 1 dakika sonra tekrar yuvadan çıkan yavru kuş bir kez daha aşağı düştü. Uçamayan yavru kırlangıç bu sefer yere çakılarak öldü. Çevredeki vatandaşların bu duruma çok üzülürken, bir vatandaş ölen kuşu yerden alarak çöp kutusunun içine attı.

KARDEŞLERİ İSTEMEDİ

İtfaiye eri Erdoğan Erdem, yuvanın içinde olan kuşlarının bu kuşu istemediğini belirterek, "Biz kuşu yuvanın içine koyduğumuz halde tekrar iterek dışarı attılar ve düşürdüler. En azından ailesine kavuşturalım dedik, ama olmadı" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İtfaiye Ekiplerinin Yuvadan Düşen Kuş Yavrusu İçin Mücadelesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement