Kaçırılan Polisin Ailesi: Maddi Yardım İstemiyoruz - Son Dakika
Güncel

Kaçırılan Polisin Ailesi: Maddi Yardım İstemiyoruz

Kaçırılan Polisin Ailesi: Maddi Yardım İstemiyoruz

Lice'de 28 Temmuz'da kaçırılan Sedat Yabalak'ın ailesi, maddi yardıma ihtiyaçları olmadıklarını söyleyip sosyal medyadaki bu tarz paylaşımların kaldırılmasını istedi.

02.09.2015 14:14  Güncelleme: 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lice- Diyarbakır karayolu üzerinde terör örgütü tarafından 28 Temmuz günü, eşi ve 3 çocuğunun gözleri önünde kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak'ın ailesi, sosyal paylaşım sitelerinde Burcu Yabalak'a ait hesap numarası paylaşılmasından rahatsız.

Kardeşinin ailesinin hiçbir maddi sıkıntısı olmadığını belirten ağabey Ahmet Yabalak, bu paylaşımların kaldırılmasını istedi.

ENDİŞELİ BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Kayınbabasını ziyarete gittiği Erzurum'dan görev yeri olan Şanlıurfa'ya dönerken, 28 Temmuz günü, eşi ve 3 çocuğunun gözleri önünde kaçırılan polis memuru Sedat Yabalak'ın, Mersin'in Bozyazı ilçesindeki baba evinde endişeli bekleyiş sürüyor. Sedat Yabalak'tan bugüne kadar hiçbir haber alamayan Yabalak ailesi, polis memurunun bir an önce evine dönmesi için yetkililerden yardım talep ederken, ağabey Ahmet Yabalak, İHA muhabirine ailesi adına bir açıklama yaptı.

"MADDİ YARDIM" İSYANI

Son günlerde internet ortamında yayılan "PKK tarafından kaçırılan polis Sedat Yabalak'ın ailesi, eşi, çocukları maddi olarak zor durumda, yardım edelim" çağrıları ile kardeşi Sedat'ın eşi Burcu Yabalak'a ait hesap numarasının paylaşıldığını belirten Ahmet Yabalak, bundan duydukları rahatsızlığı ve üzüntüyü dile getirdi.

"HİÇBİR SIKINTILARI YOK"

"Kardeşim Sedat'ın eşi ve çocuklarının maddi hiçbir sıkıntısı yoktur" diyen Ahmet Yabalak, "PKK tarafından kaçırılan kardeşim Sedat Yabalak'ın ailesi, eşi ve çocukları maddi olarak zor durumda, yardım edelim mahiyetinde paylaşımların sosyal paylaşım sitelerinde yer almakta olduğunu ve eşi Burcu Yabalak'a ait hesap numarasının bu paylaşımda yer aldığını ailecek öğrenmiş bulunmaktayız. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Sedat Yabalak'ın eşi ve çocuklarının maddi bir sıkıntısı yoktur. Kardeşim Sedat Yabalak'ın maaşı eşi Burcu Yabalak'ın hesabına yatmaktadır" dedi.

"PARA İSTEMİYORUZ"

Bu paylaşımlar ve yardım istekleri ile ilgili kendilerinin hiçbir devlet kurumundan, sivil toplum kuruluşlarından veya sosyal medya kullanıcılarından talepleri olmadığını söyleyen ağabey Yabalak, "Bu paylaşımlardan ve yaşananlardan son derece rahatsız ve üzüntülü olduğumuzu kamuoyunun bilmesini istiyoruz. Maddi yardım yapılmasını istemiyoruz. İyi niyetle paylaşımlarda bulunanların bu paylaşımlarını silmelerini rica ediyoruz" diye konuştu.

"OLURSA KAYMAKAMLIKTAN İSTERİZ"

Ailece tek beklentilerinin kardeşinden iyi bir haber gelmesi olduğunu vurgulayan Yabalak, başta Mersin Valisi Özdemir Çakacak olmak üzere Bozyazı Kaymakamı Suat Yıldız'ın her zaman kendilerini ziyarete geldiğini ve bir isteklerinin olup olmadığını sorduğunu dile getirerek, "Allah'a şükür aile olarak maddi bir sıkıntımız yok. Maddi bir sıkıntı olması halinde Kaymakamlıktan talepte bulunabiliriz zaten" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaçırılan Polisin Ailesi: Maddi Yardım İstemiyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ERBAA: YASIM 45 YEMİN OLSUN,HAYATIMDA GORDUGUM EN İYİ PARTİ ...AKP ..DİR..ÇÜNKÜ 80 YILDA YAPİLMİYANLARİ 10 YILDA YAPTI.. NELER YAPTI NELER ,SAYMAKLA BİTMEZ...SOL PARTİLERİN DİKİLİ BİR AĞACI BİLE YOK... SOLDAN UZAK DUR VATANDAŞ... SOL UĞURSUZDUR,CENABETDİR,BEYNAMAZDİR,HAİNDİR,SARAPCİDİR,ESRARCİDİR..İSLAM DÜŞMANIDIR.... HAİN SEVİCİDİR... 5 7 Yanıtla
  • doğrucu: erbaa cok dogru soylemişsin kardesim cunku benim yasimda45 bilen bilir kimin neler cektigini bu devletin iliğini kemiğini yediler bitirdiler ak parti geleli acik yuzumuz guldu ne diyelim allah doğrunun yardimcisi olsun 0 1 Yanıtla
  • pas: Kahrolsun pkk. Ne Mutlu Türküm Diyene. 1 0 Yanıtla
  • almanyali: Yalanin batsin erbaa 1 0 Yanıtla
  • orak&çekiç: bunlar kendi isteğiyle gideni bir daha bırakmıyorlar,gelmek isteyen oldumu öldürüyorlar ..allah sizi kavuştursun. 0 1 Yanıtla
  • polis: Ey devlet senin icin canını vermekten cekinmeyen asker ve polisine neden sahip cıkmıyorsn !! kac gün oldu hala bi haber yok nerdesiniz !! bunun vebalini ödemiyecksiniz mi sanıyorsnz 0 0 Yanıtla
  • aykırı: cok gereksiz ve bilinçsiz konusuyorsun erba... 0 0 Yanıtla
  • halil: bencede 0 0 Yanıtla
  • Mehmet Efe : ne söylüyorlar acaba ? 0 0 Yanıtla

Advertisement