Kadının Fendi 40 Yıllık Balıkçıyı Yendi - Son Dakika
Güncel

Kadının Fendi 40 Yıllık Balıkçıyı Yendi

Kadının Fendi 40 Yıllık Balıkçıyı Yendi

Eskişehir’de yaşayan 52 yaşındaki Kenan Güdücübaş, balık avına gidebilmek için arkadaşlarının düzenlediği belgeyi hanımına imzalattı.

06.02.2016 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de yaşayan 52 yaşındaki Kenan Güdücübaş, balık avına gidebilmek için arkadaşlarının düzenlediği belgeyi hanımına imzalattı.

Eskişehir Sportif Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği'nde (ESABDER) Başkan Yardımcısı olan Kenan Güdücübaş, 10 yaşından bu yana balık avı ile uğraştığını söyledi. Çocukluğundan beri babasını bile dinlemeyerek balık avına giden Güdücübaş, hanımının kendisini balık avlarına göndermemesi üzerine arkadaşları, "Hanımdan İzin Belgesi" düzenledi. Arkadaşlarının hazırladığı belgeyi ilk gördüğünde ciddiye almayan Güdücübaş, belgeyi daha sonra eşine götürdü. Hanımının imzaladığı belge ile artık balık avlarına daha rahat gidebileceğini aktaran Güdücübaş, "Eşimden izin alamadığım için bu belgeyi doldurmak zorunda kaldım. Bu belge ile balığa gideceğim artık. Önceden eşim gitmeyeceksin diyordu. Kahveye git, balığa gitme diyordu. Biz de bu yola başvurduk. Dernekteki arkadaşlar belgeyi düzenledi, eşim de imzaladı. Öncesinde düğünüm var, cenazem var diyerek bahaneler üretiyordum. İzin belgesinden sonra rahatça gideriz artık. Hanım belgeyi görünce önce bir gülümsedi, inceledi ve tabii sonra imzaladı. Artık sıra dernek başkanımıza geldi. O da böyle bir yola başvuracak, o da gidemiyor çünkü. Kendisi de bahaneler buluyor. Sorun kendisine, geçen sene balığa gitmemiştir. ya düğün ya da cenaze çıkmıştır" dedi.

"GALİBA TÜM EMEKLİ ÜYELERİMİZ İÇİN HANIMLARDAN BİR İZİN BELGESİ ALACAĞIZ"

ESABDER Başkanı Osman Demirtaş ise, üyelerinin yanında olduğunu ve ava gitmek için onlara destek olduklarını ifade etti. Aile ortamında hanımlarla da bir araya geldiklerine değinen Demirtaş, "Hanımlar fazla balığa gittiğimiz için yakınıyorlar. Biz de böyle bir espriyi uygun gördük. Bu belgeyi hazırladık, hanımı da gönül rahatlığı ile imzaladı. Çalışanlar galiba kolay gidiyor ava ama emekliler için aynı durum söz konusu değil. Galiba tüm emekli üyelerimiz için hanımlarından birer tane izin belgesi alacağız. Ben geçen sene evet balık avına gidemedim. Mazeretim de çok fazla. Derneğin yönetiminde olduğum için, işlerden dolayı gidemedim. Bizler yönetimde olmanın ceremesini çekiyoruz. Benim hanım böyle bir belgeyi imzalamaz diye düşünüyorum. Ben biraz da korkuyorum. Artık Kenan Başkanı araya sokup imzalatmaya çalışırız" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadının Fendi 40 Yıllık Balıkçıyı Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement