Karakolda 'Evrak Yok' Denilince Çılgına Döndü - Son Dakika
Güncel

Karakolda 'Evrak Yok' Denilince Çılgına Döndü

Karakolda \'Evrak Yok\' Denilince Çılgına Döndü

Zonguldak'ta denetimli serbestlik kapsamında haftada 4 kez imza atması gereken şahıs, atamadığı imza nedeniyle karakolun önünde kafasına silah dayadı.

08.07.2014 09:44  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ta, cezaevinden yeni çıkan ve denetimli serbestlik kapsamında haftada dört kez karakola imza atması gereken şahıs, imza atmak için gittiği karakolda iddiaya göre 'Evrak yok' denilerek geri çevrildi. Atamadığı imza sebebiyle tekrar cezaevine girme tehlikesi yaşayan şahıs silahla karakola geldi. Karakolun önünde silahı kafasına dayayan şahsı gazeteciler ikna etti.

HAFTADA 4 KEZ İMZA ATMASI GEREKİYOR

Olay, dün saat 18.30 sıralarında Soğuksu Polis Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, TTK'da madenci olarak çalışan Şenol Yıldız (43) dört yıl önce cezaevine girdi. Cezaevinden tahliye edilen Yıldız için denetimli serbestlik uygulamasına karar verildi. Haftada dört kez karakola giderek imza atması gereken zanlı, Soğuksu Polis Merkezi'ne gelerek imza atmak istediğini söyledi. İddiaya göre, karakolda görevli polis memuru, evrak olmadığını söyleyerek yarın gelmesini istedi. Ertesi gün tekrar gelen şahıs, polis memuru ile karakolun idari bürosuna giderek imza atmak istediğini yineledi. Ancak, bu kez de polisler bir imzanın atılmadığı gerekçesiyle Şenol Yıldız hakkında işlem yapmak istedi.

Emniyet müdürünün yanına gittiğini ileri süren Şenol Yıldız, emniyet müdürünün kendisiyle çok iyi ilgilendiğini ve olayın halledilmesi için talimat verdiğini belirtti. Tekrar karakola giden Şenol Yıldız işlemin yapılmaması üzerine tekrar cezaevine girme korkusu yaşadı.

POLİSLER ÇATIŞMAYA HAZIRLANDI

Silahla Soğuksu Polis Merkezi önüne gelen şahıs kendisine imza attırmayan polisle görüşmek istedi. Polisin çıkmaması üzerine şahıs silahını kafasına dayadı. Bu sırada panik yaşayan polisler, şahsın ateş etme ihtimaline karşı mevzi aldı. Bir süre ikna edilemeyen Şenol Yıldız, "Bunlar beni dört sene bedava yatırdı. Sakin olamam. Onların yüzünden hayatımı kaybedemem. Delikanlı olun. Dükkanda yatıp kalkıyorum. Çoluk çocuğumu getirmeye yeniden bir hayat kurmaya çalışıyorum. 'Evrakı ben vereceğim, git ben buradayım' diyor. Benim hayatım bitti" diye bağırdı. Elinde silahla uzaklaşan Şenol Yıldız, Soğuksu'da bir ara sokakta tekrar kafasına silahı dayayınca yine panik yaşandı.

İhlas Haber Ajansı Bölge Müdürünün ikna ettiği şahıs elindeki silahı polise teslim ederek herkese rahat bir nefes aldırdı. Şenol Yıldız, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karakolda 'Evrak Yok' Denilince Çılgına Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Aslan: ALLAH ne bu memleketin adaletine nede polisinin eline düşürsün. 41 12 Yanıtla ölümüne vatan: bilmeden yazdığın bu yazıdan dolayı .............. eğer yazı yoksa denetimli sebestlik şubesine gitsin. devletin kurumlarını da sürekli düşman görenler bu ülkeyi karıştırmak isteyenlerdir 0 0
  • Ümit ÖZTÜRK: Denetimli Serbestlik Müdürlüğü şahsa evrak verir bir nüshasını da emniyete resmi posta ile gönderir, emniyetin eline evrak henüz gelmemişse neye göre imza başlatsın...Cahil cahil konuşmayın, hemen polisi suçlamayın.. 8 2 Yanıtla
  • Ümit ÖZTÜRK: Yorumlara bakınca bilmeden direk polisin suçlandığını görüyorum. Bu kadar önyargılı olmayalım, Denetimli Serbeslik Müdürlüğünden Emniyete bu şahsın imza atması yönünde resmi bir yazı gelmeden polis neye göre imza attıracak. Bir kaç gün sonra evrakı emniyete gelence polis zaten bu şahsı kendisi bulacak ve imza atması yönünde tebliğ yapacak. Hepe aynı nakarat, günah keçisi yine polisler... 8 2 Yanıtla
  • hakan cakar: Bu sahis sovdan baska bisey yapmiyor.EMNIYETTEKI DOSYASINDA 100 DEN FAZLA SUCU VAR.HEPSIDE ADI SUC LARDIR.ORDADA KURUSIKI ELINDE PALAVRA SIKIYOR.BOYLE ADAMLARI HIC ICERDEN CIKARTMIYACAKSIN NIYEMI BUNLARIN NEFES ALMASI BILE TEHLIKE .CUNKU KAFALARI NERDE IBNELIK ONLARA CALISIR.BEN IYI BILIRIM.DUA ETSIN POLIS VURMADI ONU AVRUPADA OLSA COKTAN VURULMUSTU.ADAM OLMAZ BUNLAR.. 0 0 Yanıtla
  • serdar şanlı: şova bak insan hakları ya bunu bi avrupa ülkesinde yap bakim hep diyoruz ya avrupa diye o an vurmuşlardı o kadar milletin hayatını tehlikeye atacan 0 0 Yanıtla
  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement