Kayık Faciasında Ölen Gencin Babası: "Mezarlarını Yan Yana Kazdırdık" - Son Dakika
Güncel

Kayık Faciasında Ölen Gencin Babası: "Mezarlarını Yan Yana Kazdırdık"

Büyükçekmece’de 6 kişinin bindiği kayığın alabora olması sonucu hayatını kaybeden amca çocukları Fatih ve Kayhan Çileli’nin cenazeleri Adli Tıp Kurumu’na getirildi.

20.07.2015 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükçekmece'de 6 kişinin bindiği kayığın alabora olması sonucu hayatını kaybeden amca çocukları Fatih ve Kayhan Çileli'nin cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Fatih Çileli'nin acılı babası Ahmet Çileli, "Mezarlarını yan yana kazdırdık, inşallah cennette de birlikte olurlar" dedi.

Büyükçekmece Güzelce sahilini gezmek için bir kayığa binen 6 kişiden 2'si kayığın alabora olması sonucu hayatını kaybetmiş 3 kişi kurtarılırken bir gençte denizde kaybolmuştu. Denizden cansız bedenleri çıkartılan iki gencin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere bugün öğle saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Adlı Tıp Kurumu'nun önüne gelerek otopsinin bitmesini bekleyen acılı ailenin gözyaşlarını tutamadığı gözlendi. Tekne faciasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki Fatih Çileli'nin acılı babası Ahmet Çileli "inşallah Cennette'de bir olurlar" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

"TEKNEDEKİLERİN HEPSİ KÜÇÜKLÜKTEN BU YANA BERABER BÜYÜDÜLER"

Adli Tıp Kurumu önünde oğlunun cansız bedenini almak için bekleyen Ahmet Çileli, "Saat öğlen 4 sıralarında baba ben denizde balık tutuyorum dedi. Bende sandım ki denizin kenarında balık tutuyor. Meğerse onlar tekne ile açılmışlar. O teknede bulunan herkes teyze oğlu amcaoğlu yani hep küçüklükten bu yana beraber büyüdükleri çocuklardı. Hepsi canciğer, ta ufaklıktan bu yana beraber büyüdüler. En son olarak da el ele de gittiler" diye konuştu.

"ÖZ KARDEŞ GİBİYDİLER"

Acılı baba Çileli, "Kayahan ve fatih çocukluktan bu yana beraber büyüdüler. Nereye gitseler hep beraber giderler sürekli telefonla görüşürlerdi. Yani her zaman beraber iş yaparlardı. Kayhan oğlumdan iki yaş daha büyüktü. Onların ikisinin kendi öz kardeşlerinden bir farkı yoktu" şeklinde konuştu.

"MEZARLARINI YAN YANA KAZDIRDIK"

Konuşma sırasında duygulandığı gözlenen Ahmet Çileli, " Kırklareli'nden İstanbul'a geleli bir yıl oldu. Mahallede ve çalıştığı yerde sevilen ve herkesin işine koşan biriydi. Ama bu yardımlar çok kısa sürdü. Kendi köyümüzde Elmacık köyündeki mezarlığa öğle namazına müteakiben defnedeceğiz. Mezarlarını da yan yana kazdırdık. İnşallah ölüme gittikleri gibi cennette de beraber olurlar" dedi.

Tekne faciasında hayatını kaybeden Fatih ve Kayhan Çileli'nin cenazelerinin yarın memleketleri Kırklareli'nde defnedileceği öğrenildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayık Faciasında Ölen Gencin Babası: 'Mezarlarını Yan Yana Kazdırdık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement