Kendisini Fıtık Eden Vazoyu, Doktoruna Hediye Etti - Son Dakika
Güncel

Kendisini Fıtık Eden Vazoyu, Doktoruna Hediye Etti

Kütahya'da çini işiyle uğraşan 40 yaşındaki Yıldız Gürbüz, kendisini fıtık eden vazoyu tedavisinde başarı sağlayan Fizik Tedavi Uzmanı Ali Şahabettinoğlu'na hediye etti.

27.07.2014 12:08  Güncelleme: 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'da çini işiyle uğraşan 40 yaşındaki Yıldız Gürbüz, kendisini fıtık eden vazoyu tedavisinde başarı sağlayan Fizik Tedavi ve Manipülasyon Uzmanı Ali Şahabettinoğlu'na hediye etti.

Bursa'da faaliyet gösteren Fizik Tedavi ve Manipülasyon Merkez'inde hastalarını tedavi eden Manipülasyon Uzmanı Ali Şahabettinoğlu, aldığı hediye ile şaşkına döndü. Hastası Yıldız Gürbüz'e 8 seansta uyguladığı manipülasyon ile boyun fıtığından kurtaran Şahabettinoğlu, Gürbüz'ü fıtık eden vazoyu karşısında görünce şaşırdı. Hastasını fıtık eden vazoyu hediye olarak kabul eden Şahabettinoğlu, bugüne kadar aldığı en anlamlı hediyenin bu vazo olduğuna dikkat çekti. Şahabettinoğlu, hastasının ilk geldiğinde boyun ve sırt ağrıları ile ayakta durmakta bile zorluk çektiğine dikkat çekerek, manipülasyon tedavisi ile boyun ve bel fıtığından yüzde 98 kurtulma imkanını olduğunu söyledi.

Uyguladıkları 8 seansın sonunda Yıldız Gürbüz'ü yıllardır çektiği boyun ağrılarından kurtaran Şahabbetinoğlu, "Gürbüz hanım bize geldiğinde şiddetli boyun ağrıları çekiyordu. Yaptığımız incelemelerin ardından manipülasyon ile bu ağrılardan kurtulabileceğini aktardık. Yaptıkları iş gereği boyun fıtığı olmama imkanları neredeyse yok denecek kadar az. Çünkü uzun süre vazolara işledikleri cini işlemeleriyle hareketsiz kaldığı için boyun düzleşmesi ve boyun fıtığı rahatsızlığına yakalanmış. Çeşitli doktorlara gittiğinde ise buna çare olamamışlar. Yaptığımız manipülasyon ile boyun ağrılarından tamamen kurtardık.Artık daha dikkatli olarak çalışmalarına devam edecek" dedi.

Kütahya'ra çini atölyelerinin olduğunu ifade eden Gürbüz ise, "Yaptığımız iş gereği bir vazoyu yapmak için saatlerce masa başında dikkatlice çalışmalarımızı oluyor. Yani kısaca yaptığımız iş gereği meslek hastalığına yakalanmış durumdayız. Boynumdan koluma şiddetli ağrılarım vardı. Sol tarafa boynumu hiç hareket ettiremiyordum. Kütahya da bir kaç doktora gittim. Ama faydasını görmedim. Ama şuanda çok mutluyum. Ama bundan sonra bu şekilde asla çalışmam. Tekrar hayata başlamış durumdayım" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kendisini Fıtık Eden Vazoyu, Doktoruna Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement