Kırkağaç'ta Yeni Yılın İlk Bebeği Evrim Naz - Son Dakika
Yerel

Kırkağaç'ta Yeni Yılın İlk Bebeği Evrim Naz

Kırkağaç\'ta Yeni Yılın İlk Bebeği Evrim Naz

Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde yeni yılın ilk bebeği, Kırkağaç Devlet Hastanesinde dünyaya geldi.

02.01.2015 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde yeni yılın ilk bebeği, Kırkağaç Devlet Hastanesinde dünyaya geldi.

Kırkağaç ilçesinde, 2015'in ilk dakikalarında, Evren ve Özge Şakı çiftinin sezaryenle bir erkek bebeği dünyaya geldi. Kırkağaç Devlet Hastanesinde 4 kilo ağırlığında 'hayata merhaba' diyen bebeğe, Evrim Naz ismi verildi. Doğum sezaryenle gerçekleştirilirken, çift mutluluğunu ailesiyle paylaştı.

İkinci çocuklarının sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmesinden dolayı son derece mutlu olduğunu belirten baba Evren Şakı, "Üç gün önce Kırkağaç Devlet Hastanesine geldik. Eşim normal doğum yapamadı. Suni sancıyla destek yapmaya çalıştılar. Suni sancıda olmayınca doktor hanım bebeği sezeryanle aldı. Hem 2015'in ilk bebeği oldu, hem de bize büyük bir sürpriz oldu. Doktorumuz Çağla hanıma buradan çok teşekkür ederim. Bebeğimiz çok sağlıklı doğdu. 4 kilo dünyaya geldi. Eşimde çok sağlıklı, şükürler olsun Allah'a. Karlı bir havada dünyaya geldi. İsmini Kardelen koymak isterdik ama eşim Evrim olmasını istedi. Bizde artık ona Evrim Naz diyoruz" dedi.

Anne Özge Şakı ise "2015'in ilk bebeği, benim çocuğum oldu. Mutluyuz, sevinçliyiz. Doktorumuza çok teşekkür ederim. Hepsi çok ilgilendi sağ olsunlar. Kızımın ismini Evrim Naz koyduk. Babasının ismine benziyor diye. Çok sevinçliyim" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırkağaç'ta Yeni Yılın İlk Bebeği Evrim Naz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement