Kıtalararası Evlilik Teklifi İlginç Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika
Güncel

Kıtalararası Evlilik Teklifi İlginç Görüntülere Sahne Oldu

Boğaziçi Köprüsü üzerinde oluşturduğu araç konvoyuyla köprü ortasında otomobilini durduran çılgın genç, orkestra eşliğinde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu.

17.11.2014 09:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Boğaziçi Köprüsü üzerinde oluşturduğu araç konvoyuyla köprü ortasında otomobilini durduran çılgın genç, orkestra eşliğinde kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Yoldan geçen sürücülerin korna çalarak destek verdiği gençler muradına ererken köprü ilginç görüntülere sahne oldu.

Boğaziçi Köprüsü dün akşam saatlerinde ilginç anlara sahne oldu. Organizasyon şirketi sahibi Ferit Cebe trafiği keserek kız arkadaşı Senem Yagar'a evlenme teklifi etti. Özel bir organizasyon şirketinin sahibi Fuat Cebe, bir süredir birlikte olduğu Senem Yagar'a unutulmaz bir evlilik teklifi yapmak istedi. Bu doğrultuda çalışma yapan Cebe, Boğaziçi Köprüsü'nde evlenme teklifi etmeye karar verdi. Yaklaşık 10 araçlık bir konvoyla Bakırköy'den hareket eden Ferit Cebe, Boğaziçi Köprüsü'nün ortasına geldiğinde araçları durdurarak trafiği durdurdu. Konvoyla beraber gelen bir çalgı ekibi de söylediği şarkılarla ortama renk kattı. Ferit Cebe'nin yakınları ellerinde taşıdıkları "Evlenme Teklifi Var","İki Dakika Lütfen" pankartlarla sürücülerden anlayış bekledi.

SÜRÜCÜLER TEKLİFE 'KORNA' ÇALARAK DESTEK VERDİ

İlginç evlenme teklifine sürücüler kornalarıyla destek verdi. Her şey hazır olduğunda Ferit Cebe, kız arkadaşı Senem Yagar'a evlenme teklifi etti. Teklif ve yapılan hazırlıklar karşısında mutlu olduğu görülen Senem Yagar teklifi kabul etti. Evlenme teklifi karşısında şaşkınlığını koruyamayan Senam Yagar, "Çok mutluyuz. Trafikte bekleyen vatandaşlarımızdan özür dileriz. Bugün en mutlu günümüz" ifadelerini kullandı.

Evlenme teklifi sırasında trafik dururken Köprü Koruma Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler gelerek duruma müdahale etti. Polis, trafiği kesen damat adayı ile arkadaşlarına ceza keserken yol ortasındaki araçların köprüden kaldırılmasıyla trafik normale döndü. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kıtalararası Evlilik Teklifi İlginç Görüntülere Sahne Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement