Bursalı Genç Esnaf Köpek Yerine Oğlak Besliyor - Son Dakika
Güncel

Bursalı Genç Esnaf Köpek Yerine Oğlak Besliyor

Bursalı Genç Esnaf Köpek Yerine Oğlak Besliyor

Bursalı esnaf Erhan Güven, kendisine hediye edilen oğlağı kesmeye kıyamayınca onunla adeta arkadaş oldu.

04.07.2015 10:38  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursalı esnaf Erhan Güven, kendisine hediye edilen oğlağı kesmeye kıyamayınca onunla adeta arkadaş oldu. Eylül isimli oğlağını yanından ayırmayan, sokakta gezdiren, hatta aracıyla bile onunla yolculuk eden Erhan Güven, "Köpek yerine keçi bakıyorum. İnsanlar bizi görünce şaşırıyor" dedi.

ARKADAŞININ KESMESİ İÇİN VERDİĞİ OĞLAĞA KIYAMADI

Merkez Nilüfer ilçesinde temizlik şirketi işleten Erhan Güven'i, arkadaşı bir süre önce trafik kazası geçirdiği için arayıp yardım istedi. Zor durumunda ona yardım eden Güven'e arkadaşı bir oğlak kesip getirme sözü verdi. Arkadaşının bu sözü üstüne Güven, oğlağı kesmemesini canlı olarak getirmesini ifade etti. Arkadaşı oğlağı canlı olarak getirince de sevimli hayvanı oturduğu sitenin bahçesinde beslemeye ve yanında dolaştırmaya başladı.

"AİLEDEN BİRİSİ OLDU"

Kendisi sokakta yürürken Eylül isimli yavru keçinin de onu takip ettiğini ifade eden Erhan Güven, "Henüz 2 aylık. Ama aileden birisi oldu. Arabanın kapısını açtığımızda bile bizden önce o binip oturuyor. Arabayla beraber dolaşıyoruz. 2 kızım da çok sevdi. Görükle'de ilgi odağı olduk. İnsanlar bizi görünce şaşırıyor. Neden keçi beslediğimizi soruyor. Ben de onlara neden köpek beslediklerini soruyorum. Bunu beslemek köpeği beslemekten daha masrafsız. Mamaya para vermiyoruz, dışarıda otluyor zaten." diye konuştu.

KIZIDA ELİYLE BESLİYOR

Erhan Güven'in kızı Eylül ise, artık onun aileden birisi olduğunu kaydederek, "Onu elimizle besliyoruz. Bizden birisi oldu. Büyümesini ve daha iyi arkadaşlık yapmayı istiyorum" şeklinde konuştu.




Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursalı Genç Esnaf Köpek Yerine Oğlak Besliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement