Mahallesine Aşık Muhtar - Son Dakika
Güncel

Mahallesine Aşık Muhtar

Mahallesine Aşık Muhtar

Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Çukur Mahallesi Muhtarı Aladdin Demir, mahallesinin temizliğinden, haşerelere karşı ilaçlamaya kadar, her türlü hizmete ücretsiz koşuyor.

08.08.2015 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Çukur Mahallesi Muhtarı Aladdin Demir, mahallesinin temizliğinden, haşerelere karşı ilaçlamaya kadar, her türlü hizmete ücretsiz koşuyor.

Gaziantep'in Çukur Mahallesi Muhtarı Aladdin Demir, mahallesinin her türlü hizmetine koşuyor. Mahallesini çok seven Muhtar, caddelerdeki çöpten tut, haşerelere karşı ilaçlamasına kadar bütün işleri ücretsiz yapıyor. Akşamları, sokak aralarındaki çöpleri toplayan Muhtar Demir, "Muhtar demek mahallenin hizmetkarı demek. Her şeyi de belediyeden beklemek doğru olmaz" dedi.

"MUHTAR DEMEK BİR MAHALLENİN HİZMETKARI DEMEK"

Mahallede Suriyeli ve Türk vatandaşların, evlerinin, iş yerlerinin ilaçlamasını herhangi bir ücret talep etmeden yaptığını ifade eden Demir, "İlaçlama için bir telefon açtıkları zaman, gidip yapıyorum. Mahallemdeki evlerde ilaçlama olmazsa, haşereler gibi türlü türlü zararlı şeyler oluyor. Muhtar demek bir mahallenin hizmetkarı demek, yani böyle düşüneceksin. Mesela elektrik arızası, çöp sorunu, ondan sonra ilaçlama sorunu mahalledeki bu gibi sorunları bitirmek için, bir muhtarın gece gündüz çalışması lazım. mesela işim bittikten sonra, şöyle bir mahalleye bakarım nerede oynayan bir taş varsa, nerede bir yanmayan ışık varsa, sokak ampulü varsa bunları tespit ederim. Gerekli yerlere bildiririm. Bir an evvel yapılmasını isterim gerektiğinde ben yaparım" şeklinde konuştu.

"MAHALLE MUHTARIMIZ HER TÜRLÜ İŞİMİZE KOŞUYOR"

Haşerelerin çok olduğu bu sıcak aylarda, bir telefon açtıklarında Muhtar Aladdin Demir'in sırtına ilaç pompasını kurarak anında geldiğini dile getiren Çukur Mahallesi sakinleri ise, "Şimdiye kadar böyle bir uygulamayı hiçbir muhtarda görmedik. Muhtarımızdan yerden göğe kadar memnunuz. Mahalle muhtarımız her türlü işimize koşuyor. Bu arkadaşımızın verdiği hizmeti herkesin takdir etmesi lazım. Muhtarımız ilaçlama yaparak hizmet veriyor, sular gittiğinde suyla, elektrik gittiğinde elektrikle ilgileniyor. Herhangi bir sorunumuz olduğunda kendisine iletiyoruz" dediler. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Mahallesine Aşık Muhtar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement