Memur Sen Genel Başkanı'ndan Meşrubat Reklamına Tepki - Son Dakika
Güncel

Memur Sen Genel Başkanı'ndan Meşrubat Reklamına Tepki

Memur Sen Genel Başkanı\'ndan Meşrubat Reklamına Tepki

Son günlerin en çok konuşulan reklamlarından biri olan Özcan Deniz ve Sıla’nın rol aldığı meşrubat reklamına Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’dan tepki geldi.

10.05.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son günlerin en çok konuşulan reklamlarından biri olan Özcan Deniz ve Sıla'nın rol aldığı meşrubat reklamına Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'dan tepki geldi. Yalçın, "Milletin değerleriyle müstehcen bir şekilde alay eden insanın bedenini kutsayan, aklını köleleştiren, ruhunu çölleştiren bu anlayışı Memur Sen ailesi olarak, Türkiye'nin en büyük eğitim sendikası olarak eğitimcileri olarak kınıyoruz" dedi.

Memur Sen Manisa Temsilciğinin Genişletilmiş İl Divan Toplantısına katılan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Televizyonlar dünyayı ayağımızın ama bazen belayı başımıza getiriyorlar. Televizyonlarda bir reklam dönüyor. Ahlaksızlığın daniskası olan bir reklam. Medya çağında insanlar artık silahlarla öldürülmüyorlar. Reklamla vurup imajlarla avutuluyorlar. Nesli ifsat etmeye çalışıyor. Milletin değerleriyle müstehcen bir şekilde alay eden insanın bedenini kutsayan, aklını köleleştiren, ruhunu çölleştiren bu anlayışı Memur Sen ailesi olarak, Türkiye'nin en büyük eğitim sendikası olarak eğitimcileri olarak kınıyoruz" dedi.

RTÜK'Ü GÖREVE DAVET ETTİ

"Tüm milletimizi, değerlerimizi pazarlama aracı olarak gören bu emperyalist tuzaklara karşı daha bilinçli davranmaya davet ediyorum" diyen Yalçın şunları söyledi:

"Buradan sizler vasıtasıyla sizlerin huzurunda RTÜK'e çağrıda bulunarak bu ahlaksız yayın başta olmak üzere milletimizin manevi değerlerini hedef alan, neslimizin zihinlerini iğdiş etmeye, onları tahrik etmeye yönelen, savaş açan, ahlaki erozyona sebep olan, gençlerimizi köksüzleştiren, toplumu öksüzleştiren tüm reklam, dizi vesaire muzır neşriyata müdahale etmeye RTÜK'ü çağırıyorum. Bu bizim tarihi sorumluluğumuzdur. Biz bu ülkenin entelektüel kesimiyiz, eğitimcileriyiz aynı zamanda. Televizyonlardan necaset akıtıyorlar evlerimize. Buna uyanık olmak zorundayız. Buna müdahale etmek zorundayız. Buna ses çıkarmak zorundayız. Bunu yapmak bizim doğal görevimizdir. Bu konuda birinci sorumluluk RTÜK'teyse, RTÜK bu ahlaksız yayına, ahlaksız klibe, ahlaksız reklama müdahale etmek zorundadır." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Memur Sen Genel Başkanı'ndan Meşrubat Reklamına Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement