Metin Albayrak: "Bizi Engellemek İsteyenler Oldu" - Son Dakika
Spor

Metin Albayrak: "Bizi Engellemek İsteyenler Oldu"

Metin Albayrak: "Bizi Engellemek İsteyenler Oldu"

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, “İçeride dışarıda bizi engellemek isteyenler oldu ama biz hep birbirimize sarıldık çok şükür.

18.05.2016 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Albayrak, "İçeride dışarıda bizi engellemek isteyenler oldu ama biz hep birbirimize sarıldık çok şükür. Başkanımız bize çok iyi bir liderlik yaptı. Çok cesaret verdi" dedi.

Metin Albayrak, siyah-beyazlı takımın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından düzenlenen barbekü partisinde İHA muhabirine özel açıklamalarda bulundu.

"NE VAAT ETTİYSEK YAPTIK"

Şampiyonlukla biten sezonu değerlendiren Metin Albayrak, "Bu bir anda olmadı. Yönetime geldiğimizden beri Fikret Başkanım ile beraber biz hep planladığımız şeyleri yaptık. Ne vaat ettiysek ne söz verdiysek yaptık. Onları gerçekleştirdiğimiz için de bunun sonucu olarak şampiyonluk büyük mutluluk. Çok mutluyum. Bir kere taraftarımıza verdiğimiz sözü tutarak en büyük mutluluğu yaşamak ayrı bir şey. Stadımızda perşembe günü şampiyonluk kupamızı kaldıracağız, bundan daha büyük mutluluk ne olabilir ki" ifadelerini kullandı.

"BİZİ ENGELLEMEK İSTEYENLER OLDU"

"Yönetimde bulunduğunuz süreç boyunca geride kalan 4 yılda sizi en çok zorlayan neydi?" şeklindeki soruya Metin Albayrak, "Kendi içimizde bizi engellemek isteyenler oldu ama biz hep birbirimize sarıldık çok şükür. Başkanımız bize çok iyi bir liderlik yaptı. Çok cesaret verdi. Moralimizin bozulduğu anlar oldu ve oralardan hep kalktık. Aile olduğumuz için birbirimize sarılarak başarıyı elde ettik. Yoksa başka türlü başaramazdık. Çok şükür ki şampiyonluğu da gördük" cevabını verdi.

"BİZ İYİ BİR AİLEYİZ"

Futbolcularla birlikte bir aile olduklarını dile getiren Albayrak, "Gördüğünüz gibi bizde ayrıcalık yok. Takımda müthiş bir abi-kardeşlik var. Kimse egolu ve havalı tipler değil. Karakteri çok düzgün hepsinin, yabancısı Türk'ü... O yüzden biz iyi bir aileyiz. Zaten başarı da öyle geliyor" açıklamalarında bulundu.

"VODAFONE ARENA'DA İLK ŞAMPİYONLAR LİGİ OLACAK"

Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını hatırlattığımız Beşiktaş Yöneticisi Metin Albayrak, Devler Ligi arenası ile alakalı duygularını şöyle aktardı:

"İnşallah Şampiyonlar Ligi müziğini orada duyacağız. Bu Vodafone Arena'da ilk Şampiyonlar Ligi olacak. Takım olarak altıncı katılışımız. Tabi ki çıtayı yukarıya çektik. Bizden çok şey bekliyor taraftarlar. Bizim ilk hedefimiz gruptan çıkmak olacak. Gruptan çıktıktan sonra da inşallah daha iyi yerlere geleceğiz."

TRANSFER POLİTİKASI

Gelecek sezonla alakalı transfer politikaları hakkında ise Metin Albayrak, Şenol Güneş ile transfer hakkında konuşacaklarını belirterek, "Hocamızın planı doğrultusunda hareket edeceğiz. Hocamızla oturup değerlendirdikten sonra transfer politikamızı belirleyeceğiz" diyerek sözlerini sonlandırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Metin Albayrak: 'Bizi Engellemek İsteyenler Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement