Motosikletli Kundakçı Kameraya Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Motosikletli Kundakçı Kameraya Yakalandı

Küçükçekmece’de motosikletli bir şahıs, park halindeki otomobili kundaklarken güvenlik kameralarına yakalandı.

18.07.2015 09:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece'de motosikletli bir şahıs, park halindeki otomobili kundaklarken güvenlik kameralarına yakalandı. Polis, olaydan sonra kayıplara karışan motosikletlinin yakalanması için soruşturma başlattı.

Olay, Mehmet Akif Mahallesi Aşık Veysel Caddesi 45 Numara üzerinde dün sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, kimliği henüz tespit edilemeyen motosikletli bir şahıs, iki katlı betonarme bir evin bahçesinde park halindeki bir otomobili benzinle ateşe verdi. Olayın öncesinde sokakta iki tur atan şüpheli şahıs, daha sonra motosikletini yol kenarına park ettikten sonra evin önüne geldi. Ardından içerisinde benzin bulunan pet şişesini eline alarak evin bahçe kapısını açarak içeri girdi. Otomobilin üzerine benzini döktükten sonra çakmakla ateşe veren şahıs daha sonra motosikletine binerek olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olay sırasında evde bulunan hane sakinleri alevleri suyla söndürdü. Saldırının ardından otomobilde maddi hasar oluştu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, failin yakalanması için parmak izi ve güvenlik kamera kayıtlarını inceleme altına aldı.

ARAÇ SAHİPLERİ DURUMA TEPKİ GÖSTERDİ

Oğlu Mustafa Sarısoy'a ait aracın kimliği belirsiz kişilerce kundaklandığını ifade eden baba Şerafettin Sarısoy, şüphelilerin bir an önce yakalanmasını istedi. Sarısoy, daha önce de 30 bin TL değerindeki bir otomobilinin kundaklandığını ve tamamen kullanılamaz hale geldiğini ifade ederek, yine benzeri bir olayla karşılaştıklarına dikkat çekti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Motosikletli Kundakçı Kameraya Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement