Muş Lalezar Spor Destek Bekliyor - Son Dakika
Spor

Muş Lalezar Spor Destek Bekliyor

Muş Lalezar Spor Destek Bekliyor

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3. Lig’de mücadele eden Muş Lalezar Spor, destek bekliyor.

22.11.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) 3. Lig'de mücadele eden Muş Lalezar Spor, destek bekliyor.

3. Lig 6. Grup'ta mücadele eden Muş Lalezar Spor'un ligde yoluna yenilgisiz devam ettiğini belirten Kulüp Başkanı Ferzende Emre, çok başarılı sporcularının olduğunu ve hiç kimsenin destek vermemesine üzüldüklerini söyledi.

Şimdiye kadar beden eğitimi, antrenörlük ve spor yöneticiliği bölümlerine 49 sporcu kazandırarak çeşitli üniversitelere bu sporcuları yerleştirdiklerini ifade eden Emre, "İlimizde ne yazık ki salon sporlarına gereken önem verilmiyor. Biz çok büyük sorumluluklar altında, yüzlerce öğrenciye hizmet veriyoruz. Ama ne yazık ki hiçbir iş adamı ve kuruluş bize destek vermiyor. 3. Lig'de oynamamıza ve çok iyi bir takım olmamıza rağmen, kimse destek vermiyor" açıklamasını yaptı.

Birçok ilin takımlarına milyonlarca para harcandığı halde bu başarıyı elde edemediğinin altını çizen Emre, "Biz daha önce alt yapımızı Sosyal Destek Programı (SODES) ile attık. Ancak alt yapıdan yetişen çok sayıda sporcumuz var. Bu sporcularımızla takımlar oluşturduk ve takımlarımızın gösterdiği başarı adeta bizi de etkiledi. 49 tane çocuğumuzu çok güzel üniversitelere kazandırdık. Bu da başlı başına bir başarıdır. Diğer iller, o kadar çok harcama yapmalarına rağmen bizim gibi başarılı olamıyor. Biz gönülden çalışıyoruz. Ancak artık bizlerde tükendik. Yetkililerimizin ve iş adamlarımızın bu güzel takıma destek vermesini diliyoruz" şeklinde konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muş Lalezar Spor Destek Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement