Bonzai Komasına Giren Genç, İlk Yardımla Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Bonzai Komasına Giren Genç, İlk Yardımla Kurtarıldı

Şişli'de, sentetik uyuşturucu madde bonzai kullanan ve baygınlık geçiren genç; oğlu, bonzai içen bir anne tarafından yapılan ilk yardımla kurtarıldı.

21.08.2014 13:45  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şişli'de 'bonzai' diye tabir edilen sentetik uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen bir genç komaya girerek baygınlık geçirdi. Gence, ilk müdahaleyi oğlunun da bonzai kullandığı öğrenilen bir kadın yaptı.

Olay saat 11: 30 sıralarında Şişli İzzetpaşa Meydanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, bonzai kullanan genç komaya girerek bir parkta baygınlık geçirdi. Baygın halde yatan genci gören bir kadın hemen gencin yanına koştu. Oğlu da bonzai kullandığı öğrenilen kadın, titreyen gencin başına su dökerek ayılmasını sağladı. Olay yerine ihbar üzerine 112 sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yapılan ilk müdahalenin ardından genci, sedye ile ambulansa taşıdı. Bonzai komasına giren genç, hastaneye kaldırıldı.

Genci gören bir vatandaş, "Titriyordu su içirdik ki ciğerleri temizlensin. Elleri titriyordu. Bonzai kullanmış galiba" dedi.

Bonzai kullanan gence ilk müdahaleyi yapan kadın, "Benim oğlum da kullanıyor. Hemen müdahale ettik su döktük. Ambulans çağırdık. Mahvetti bizi. Oğlum 2 gün yoğun bakımda kaldı. Oğlum da kullanıyordu bıraktı" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bonzai Komasına Giren Genç, İlk Yardımla Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement