Özbey Ailesi İkinci Bayramlarını da Annesiz Geçiriyor - Son Dakika
Güncel

Özbey Ailesi İkinci Bayramlarını da Annesiz Geçiriyor

Özbey Ailesi İkinci Bayramlarını da Annesiz Geçiriyor

Siirt’te 6 yıl önce yaşanan tartışma esnasında kocasını bıçaklayarak yaralayan Kadriye Özbey’in 2 aydır cezaevinde olması aile fertlerini perişan etti.

24.09.2015 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'te 6 yıl önce yaşanan tartışma esnasında kocasını bıçaklayarak yaralayan Kadriye Özbey'in 2 aydır cezaevinde olması aile fertlerini perişan etti.

Sakarya Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde oturan ve 2009 yılında bir tartışma esnasında kocasını bıçaklayarak yaralayan kadına Siirt'teki mahkeme 13 yıl 6 aylık hapis cezası verdi. Yargıtay tarafından 10 yıla indirilen ceza kesinleşince Kadriye Özbey (34), 3,5 aylık hasta bebeğiyle 2 ay önce cezaevine konuldu. Eşi ve hasta bebeğinin iki aydır cezaevinde olması nedeniyle bayrama buruk girdiğini aktaran 4 çocuk babası Cumali Özbey (44), geride kalan 3 çocuğuna hem babalık hem de annelik yapmak zorunda kaldığını söyledi. Bir inşaatta amelelik yapan Özbey, "6 yıl önce eşim Kadriye Özbey ile küçük bir mesele yüzünden tartıştım. Tartışma esnasında o anda eşimin elindeki ekmek bıçağıyla karnımda küçük bir çizikle yaralandım. Birkaç gün sonra eşimle barıştım. 3,5 ay öncesine kadar bir kız çocuğumuz dünyaya geldi. Bu mutluluğumuz 2 ay önce bozuldu. Mahkeme, eşime 16 yıl hapis cezası verdi. Duruşma salonundaki iyi halden 13 yıl 6 aya indirilerek kesinleşti. Daha sonra Yargıtay kararıyla 10 yıla düşürülerek eşimin cezaevine gönderilmesine karar verildi. Eşim Kadriye Özbey, 3.5 yaşındaki kızımla birlikte 2 aydır cezaevinde bulunuyor. Ben eşimi çoktan affettim, onlar da affetsin" dedi.

Bebeğinin sağlığından kuşku duyduğunu aktaran baba Özbey, eşinin affedilmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup yazdığını belirtti. Çocuklarına hem babalık hem de annelik yapmakta zorlandığını dile getiren Özbey, "Bir hafta sonra okullar açılacak. Esra 14, Yunus 12, Uğur 10 yaşlarında. 3 çocuğumla bir başımıza kaldık. Her üç çocuğum da okula gidiyor. Ben de çalıştığım için çocuklarımla ilgilenemiyorum. Allah rızası için birileri bana yardım etsin. Çok mağdurum" diye konuştu.

Annesini çok özlediğini belirten 10 yaşındaki Uğur Özbey ise, en büyük özleminin annesini yanında görmek olduğunu söyledi. Akşam yemeği için çocuklarına makarna pişirdiğini belirten Cumali Özbey, buruk girdiği Kurban Bayramı'nda cezaevinde bulunan eşi ve bebeğinin duruşmasına giderek biraz da olsa teselli bulacağını söyledi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Özbey Ailesi İkinci Bayramlarını da Annesiz Geçiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement