Polis Bonzai Maddesine Savaş Açtı - Son Dakika
Güncel

Polis Bonzai Maddesine Savaş Açtı

Polis Bonzai Maddesine Savaş Açtı

Balıkesir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri son 2 ayda 1 kilograma yakın uyuşturucu Bonzai maddesi ele geçirdi.

13.06.2014 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri son 2 ayda 1 kilograma yakın uyuşturucu Bonzai maddesi ele geçirdi. Balıkesir polisi, yaptığı operasyonlarda uyuşturucu imal edilen atölyeleri de çökertirken, 20 bin TL'lik uyuşturucu parasına da el koydu.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı KOM ekipleri uyuşturucu imal eden ve satanlara yönelik mücadelesini sürdürüyor. Son 2 ayda 80'den fazla operasyon gerçekleştiren polis timleri uyuşturucu noktalarına baskınlar düzenliyor. Edinilen bilgiye göre son 15 gün içinde Balıkesir'in Bandırma, Dursunbey ve Edremit ilçelerinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik 15 ayrı operasyon yapıldığı öğrenildi. Operasyonlarda uyuşturucu madde sattıkları ve uyuşturucu madde kullandıkları tespit edilen 2'si kadın toplam 25 şüpheli yakalanırken, şüphelilerin araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabancalar, fişekler, uyuşturucu tartımında kullanılan hassas teraziler ele geçirildi. Adli makamlara sevk edilen 25 şüpheliden biri kadın 7 şüpheli ise tutuklandı. Ayrıca polisin yaptığı operasyonlarda ise uyuşturucu satışından elde edildiği anlaşılan 20 bin TL'ye ise el konulduğu kaydedildi. Operasyonlarda 140 adet paketlenmiş satışa hazır 365 gram Bonzai maddesi, 2 kilogram esrar maddesi, 162 adet sentetik uyuşturucu hap, 344 adet Bonzai maddelerin satışında kullanılan boş paket, 2 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 31 adet tabanca mermisi elde geçirildi.

UYUŞTURUCU İÇİN İMALATHANE AÇMIŞLAR

Öte yandan, son 2 ayda uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayan KOM ekipleri, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Feridun Boz'un talimatı ile art arda operasyonlar gerçekleştiriyor. 2 aylık süre içinde 80'den fazla operasyon yapan ekipler, en son ele geçirilen 365 gram Bonzai maddesi ile birlikte 2 ay içinde 1 kilograma yakın Bonzai uyuşturucu maddesi ele geçirmiş oldu. Piyasa değerinin yaklaşık 50 bin TL olduğu öğrenilen uyuşturucu madde ile uyuşturucu çetelerine de darbe vurulmuş oldu.

Ayrıca, Bigadiç ilçesinde kısa süre önce operasyon yapan KOM ekipleri, uyuşturucu imalathanesine operasyon düzenledi. T.K. isimli şüpheliyi takip eden ekipler, şüphelinin Bigadiç'te sentetik hap bastığı bilgisini edindi. Uyuşturucu imalathanesine baskın düzenleyen ekipler, 95 adet sentetik uyuşturucu hap, sentetik uyuşturucu hap yapımında kullanılan çeşitli miktarlarda çok sayıda toz halindeki kimyasal maddeler ve 225 adet kök kenevir bitkisi elde geçirdi. Şüpheli T.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Bonzai Maddesine Savaş Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement