Sakarya'da Damada İlginç Hediye: Emzik ve Bulaşık Önlüğü - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Damada İlginç Hediye: Emzik ve Bulaşık Önlüğü

Sakarya\'da Damada İlginç Hediye: Emzik ve Bulaşık Önlüğü

Sakarya'da Nihal-İmdat Demir çiftinin düğününde damadın arkadaşları damada emzik ve bulaşık önlüğü, geline ise merdane ve damada yedirmesi için de ayva hediye etti.

11.05.2015 09:39  Güncelleme: 19:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Hacimköy'de çok sayıda davetlinin katıldığı Nihal-İmdat Demir çiftinin düğününde damadın arkadaşları damada emzik ve bulaşık önlüğü, geline ise merdane ve damada yedirmesi için de ayva hediye etti.

EĞLENCELİ DAKİKALAR

Hacimköy'de çok sayıda davetlinin katıldığı kır düğününde, alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Nihal-İmdat Demir çifti danslarını yaptıktan sonra davetlilerle birlikte oyun havaları eşliğinde eğlendiler.

ŞAŞTI KALDI

Eğlencenin ardından ilerleyen vakitlerde takı törenine geçildi. Çiftin yakınları ve akrabaları tarafından çeşitli hediyeler takdim edilirken, damadın arkadaşları çifte ilginç bir sürpriz yaptı. Karton kolilerle takı alanına gelen geçler, hediye paketi şeklinde hazırladıkları kutuları damada açtırdılar. Damat, büyük bir merak ve heyecanla açtığı kutudan ayva çıktığını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

İKİNCİ KUTU GELDİ

Damadın bundan sonra işinin zor olduğunu ima eden gençler, geline verdikleri ayvayı damada yedirdi. Davetliler şaşkınlıklarını henüz üzerilerinden atmadan, damadın arkadaşları bu kez bir başka kutu getirdi. Bu kutudan da merdane ve emzik çıktı. Damadı yola getirmesi için merdaneyi geline hediye eden gençler, emziği de damadın boynuna taktı. Arkadaşlarının ilginç hediyeleri karşısında önce şaşkınlık yaşayan, daha sonra da tebessüm eden genç çift doyasıya eğlendi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Damada İlginç Hediye: Emzik ve Bulaşık Önlüğü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • çılgın: cok sacma yapılcak şeymi o ? 7 0 Yanıtla

Advertisement