Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu - Son Dakika
Güncel

Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu

Sancaktepe'de 14 yaşlarındaki 6 çocuktan dün öğle saatlerinden beri haber alınamıyor.

11.06.2016 15:32  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sancaktepe'de birbirleriyle vakit geçirmek için ailelerinden izin alan 6 çocuğa öğle saatlerinden beri ulaşılamıyor. Çocukların aileleri, gelecek mutlu haberleri gözyaşları içinde bekliyor.

PARKA GİDEN ÇOCUKLARDAN HABER YOK

İstanbul Sancaktepe'de dün öğle saatlerinde 6 arkadaş birlikte vakit geçirmek için ailelerinden izin aldı. Üzerlerindeki sırt çantalarıyla parka giden çocuklardan bir daha haber alınamadı.

Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu

ARAMA ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

Ortaokul 8. sınıf öğrencisi oldukları öğrenilen S.Y., B.K., A.K., M.Ç., A.K. ve B.İ Y. isimli çocuklar için arama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 6 çocuğun ailesi çocuklarından haber alabilmek için bekleyişlerine devam ediyor.

Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu

"DÜN 12'DEN BERİ HABER YOK"

En son çocuklara parka kadar eşlik ettiğini söyleyen A.K.'nin annesi Ayşegül Kuru, ortada anormal bir durumun dikkatini çekmediğini söyledi. B.K'nin annesi Emine Küçük ise, "Dün 12'den beri haber yok. Ulaşamıyoruz kendilerine. Geceden beri arıyoruz ama ulaşamıyoruz" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu
"SABAH SOSYAL MEDYADAN YAZIŞIYORDU"

"En son perşembe günü kızlar ben yokken buraya gelmiş" diyen M.Ç'nin annesi Hanife Ç., "Çocuğum cuma sabah saat 6'da kalktı sosyal medyadan yazışıyordu. Bende tableti elinden aldım. O da elimden zorla geri aldı. Tekrar konuşma sayfasından çıktı, öyle göremedim.

Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu
"HALA HABER YOK"

Sonra ben onunla konuştum biraz, bana sarıldı. Sonra ben işe gittim. Akşam üzeri saat 3.30 gibi eşim aradı 'Hanife daha oğlum gelmedi' diye. Diğer arkadaşının ailesiyle görüştüm hemen ama o gün bu gündür haber yok. Saat 6 gibi çocuk asayişe başvurduk. Gece saat 12'de de gittik, bugün de gittik ama haber yok daha" şeklinde konuştu.

Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu

"HEPSİNİN ÇANTASI VARDI, OKUL TATİL OLUYOR OKULDAN GELİYORLARDIR DİYE ÖNEMSEMEDİM"

En son çocukları kendisinin gördüğünü söyleyen Ayşegül Kuru, "En son çocukları ben gördüm zaten. Benim engelli çocuğum var. Hastaneden geldik oğlumla, 'Anne ben biraz arkadaşlarımla görüşeyim mi' dedi. Bende izin verdim. Gittik çocuklardan beşi oradaydı, 6. çocuk benimdi. Bir saat görüşeceklerini söylediler, tamam dedim. Merkezdeki parka götürdüm onları bıraktım. Sonra aradım tekrar, 'Cuma namazına gideceğim' dedi. Bir daha ulaşamadım. Hepsinin çantası vardı. Okul tatil oluyor, okuldan geliyorlardır diye önemsemedim" dedi.

"10-15 MİLYARI NEREDEN BULSUN"

M.Ç'nin babası Gökhan Çolak ise, "İllaki çocukları yönlendiren biri var. ya arkadaş çevresi ya da başka birisi. Benim çocuklarım Sultabeyli'ye dolmuşla gidecek çocuklar değiller. ya kızlar yönlendirdi ya da başlarında birisi var bu çocukların. Eğer arkadaşlarının dediği gibi paraları varsa muhakkak birisi yönlendirdi. Ben esnaf adamım bulamıyorum, bu 6 çocuk 10 milyar-15 milyar nereden bulsun" dedi.

Polis, çocukları arama çalışmalarına devam ediyor.

Sancaktepe\'de Altı Çocuk Kayboldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sancaktepe'de Altı Çocuk Kayboldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • KARADENİZ: tokatta kaybolan 2 çocuk nerde hükümet uyuyor yan gelip yatıyorlar oyumuz arttı diye hergün eylencedeler asker ve polisimiz hergün şehit oluyor nerde hükümet işigücü bıraktı mermi depoluyor vatandaşa mermi atıyor böyle hükümet olmaz olsun utanmaz insanlar din den sonra osmanlıyıda siyasete alet edip osmanlı ocakları adı altında silah ve mermi depoluyorlar adalet nerde basın bu ocakları bakın ne tür silahlar var bu örgüt depolarında bu çocukları kim kaçırıyor bu da bir soru işareti onların işi 22 6 Yanıtla
    beynelminel: Cocuk kaybolma olayini hukumete devlete yukleyen bir zihniyet kendini ne kadar duyarli bir vatandas oldugunun bir gostergesidir surda allah rizasi icin milletimiz su resimlere iyi baksinlar sosyal sitelerde resimleri kopyalayip arayalim diyemeyecekmiyiz ?????????? 3 11
  • Öğretmen.: Süper bir yorum. Bencede ilk vakıflara baksınlar. 14 9 Yanıtla
    türk: Ama senin evinden çıkarlarsa bozusuruz ! 7 11
  • ECZ TEK: YAPILAN YORUMLARA BAKINCA İNSANLIK ÖLMÜŞ UTANIN 13 3 Yanıtla
  • OJKP: CHP LILER KACIRMIŞTIR DOGUYA GOTURUP DHK-P YE KATACAKTIR COCUKLARI 2 11 Yanıtla

Advertisement