Seçim İçin Tatili Yarıda Kesen Vatandaşlar Yeniden Yollara Düştü - Son Dakika
Güncel

Seçim İçin Tatili Yarıda Kesen Vatandaşlar Yeniden Yollara Düştü

Seçim İçin Tatili Yarıda Kesen Vatandaşlar Yeniden Yollara Düştü

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılabilmek için tatili yarıda kesen vatandaşlar, oylarını kullandıktan sonra tatile devam edebilmek için yeniden yollara düştü.

11.08.2014 16:38  Güncelleme: 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılabilmek için tatili yarıda kesen vatandaşlar, oylarını kullandıktan sonra ara verdikleri tatile devam edebilmek için yeniden yollara düştü. Vatandaşlar, tatile gitmek için Atatürk Havalimanı ve Esenler Otogarı'na akın etti.

Atatürk Havalimanı ve Büyük İstanbul Otogarı ikinci kez tatil yoğunluğuna sahne oldu. 12. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yaz ayına denk gelmesi tatilcileri de olumsuz etkiledi. Tatile rağmen vatandaşlık görevini yapmak isteyen vatandaşlar, oy kullanabilmek için tatili ya yarıda kesti, ya da erteledi. Vatandaşlar yarım bıraktıkları tatile kaldığı yerden devam edebilmek için yeniden yollara düştü. Havalimanı ve Otogarda her ne kadar bayram öncesi kadar yoğunluk yaşamasa da oy kullanımı için geri dönen yolcular nedeniyle kısmi bir yoğunluk görüldü.

Tatile kaldığı yerden devam etmek için Otogara gelen bir yolcu, "Oy kullanmak için geldik. Tatili bölüp geldik. Tekrar geri dönüş yapıyoruz. Sadece oy kullanmak için geldik" dedi.

Atatürk Havalimanı'na gelen bir yolcu ise "Tatile gidiyorum. Oy kullanabilmek için gitmedim zaten. Tatili geciktirdim. Oyumu kullandım öyle gidiyorum. Başbakanımız '10 Ağustos' deyince gitmedim. Tatil için İzmir Çandarlı'ya gidiyorum" diye konuştu.

Oyunu kullanmak için memleketinden geri geldiğini ifade eden bir yolcu da, "Oyumu kullandım gidiyorum. Bitlis'ten geldim. İki günlüğüne geldik. Oyumuz buradaydı. Geldik oyumuzu kullandık gidiyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Seçim İçin Tatili Yarıda Kesen Vatandaşlar Yeniden Yollara Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement