Şehit Ablası "Rabbim Çok Şükür Kardeşim Şehit Oldu" Diyerek Gözyaşı Döktü - Son Dakika
3. Sayfa

Şehit Ablası "Rabbim Çok Şükür Kardeşim Şehit Oldu" Diyerek Gözyaşı Döktü

Şehit Ablası "Rabbim Çok Şükür Kardeşim Şehit Oldu" Diyerek Gözyaşı Döktü

Şanlıurfa, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Abdulkadir Oğuz’un cenazesini beklerken evin önünde bekleyen şehidin ablası, “Rabbim çok şükür kardeşim şehit oldu, en güzel mertebeye erdi” diyerek gözyaşı döktü.

09.02.2016 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Abdulkadir Oğuz'un cenazesini beklerken evin önünde bekleyen şehidin ablası, "Rabbim çok şükür kardeşim şehit oldu, en güzel mertebeye erdi" diyerek gözyaşı döktü.

Şanlıurfa, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir alışveriş merkezinden çıkarken teröristler tarafından uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Abdulkadir Oğuz'un cenazesini bekliyor.

Ailenin yaşadığı Halepli Bahçe Mahallesi 2420 numaralı sokaktaki baba evinin önünde bekleyen yakınları aileye destek olmaya çalışırken, şehidin ablası ise "Rabbim çok şükür kardeşim şehit oldu, en güzel mertebeye erdi" diyerek gözyaşı döktü.

Şehidin cenazesinin öğleden sonra Şanlıurfa'ya getirileceği öğrenilirken, hava koşulları nedeniyle Yüksekova ilçesine aileden kimsenin gitmediği belirtildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Şehit Ablası 'Rabbim Çok Şükür Kardeşim Şehit Oldu' Diyerek Gözyaşı Döktü - Son Dakika


Advertisement