Tekirdağ'da Denizde Büyük Tehlike - Son Dakika
Güncel

Tekirdağ'da Denizde Büyük Tehlike

Tekirdağ\'da Denizde Büyük Tehlike

Tekirdağ’da bulunan Değirmenaltı Deresi’nin kirli suları plaja akıyor.

03.07.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'da bulunan Değirmenaltı Deresi'nin kirli suları plaja akıyor. Kirli sulara aldırış etmeyen vatandaşlar, bölgede denize giriyor.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa'da bulunan ve sanayi atıkları ile kirlenen Değirmenaltı Deresi'nin suları, Değirmenaltı plajının bulunduğu noktada denize akıyor. Vatandaşlar ise derenin getirdiği pis sulara aldırış etmeden dere ile plajın birleştiği noktada denize giriyor. Vatandaşlar, yakınlarda denize girecek başka yer olmadığı için mecbur kaldıklarını belirttiler. Geçen sene de plajın aynı şekilde olduğunu ifade eden Uğurcan Anmaz, "Denizin içinde bataklık da var, kaya da var. Bizi çok rahatsız ediyor. Denize serinlemek için giriyoruz. Geçen sene de aynı bu sene gibi kahverengi toprak görüyoruz" dedi.

Havalar sıcak olduğundan dolayı serinlemek için denize girdiğini söyleyen Metehan Bayraktar ise, "Denize çok terlediğimiz için girdik. Deniz kirli, yosunlu kayalar var, ayağımızı kesiyor. Ağzımıza denizin pis suyu giriyor, hasta oluyoruz. İltihap kapıyor. Çok sıcak, girecek başka bir yer yok" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Tekirdağ'da Denizde Büyük Tehlike - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement